Cadira pujaescales Flow X


Us presentem la darrera creació, la nova cadira pujaescales que facilita l’ascens per les escales de casa: la cadira pujaescales Flow X, dissenyada per garantir un desplaçament sense obstacles. Aquest dispositiu per pujar escales proporciona un nivell excepcional de confort, resguard i estil.
La cadira pujaescales Flow X és la nostra alternativa més compacta en cadires salvaescales per a la llar, concebuda per a una integració sense complicacions al seu entorn residencial. Aquest model, que fusiona la innovació amb la utilitat, representa la nostra solució completa de cadira salvaescales monorail. A més, s’instal·la directament a l’escala, sense necessitat d’intervenció a la paret, cosa que facilita una inatal.lació ràpida i amb un impacte mínim a l’habitatge. Descobriu la comoditat i la tranquil·litat que brinda la cadira pujar escales Flow X.

cadira puja escales flow X

  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

  Flow X és confort

  El pujaescales Flow X redefineix l’accessibilitat a casa seva.

  Ofereix característiques ergonòmiques i innovadores dissenyades acuradament pensant en el seu confort. El respatller i el seient amb encoixinat han estat concebuts específicament amb una inclinació suau que, en combinació amb la possibilitat d’ajustar l’alçada del seient i el reposapeus, promou una posició asseguda còmoda, natural i personalitzada.

  Dissenyat per a una vida sense complicacions, la cadira pujaescales Flow X es troba disponible amb un plegat completament automatitzat, activat amb tan sols pressionar un botó. Aquesta funció exclusiva permet que el pujaescales Flow X realitzi la tasca perquè vostè pugui seure amb total comoditat i gaudir dels beneficis de principi a fi.

  Experimenti la comoditat del salvaescales Flow X i esculli entre les alternatives de teixits i acabats d’alta qualitat perquè la seva cadira pujaescales s’integri de manera genuïna al seu entorn residencial.

  silla salvaescaleras flow x confort
  silla salvaescaleras flow x seguridad

  Flow X és seguretat

  El pujaescales Flow X ha estat dissenyat i sotmès a rigoroses proves d’acord amb els estàndards més exigents, per tal de proporcionar una seguretat absoluta mentre es desplaça per la seva residència.

  Els revolucionaris recolzabraços del Flow X ofereixen diversos avantatges fonamentals. Compten amb una forma cònica ergonòmica dissenyada per brindar un suport addicional en aixecar-se i asseure’s. A més, gràcies a la posició única d’accés amb recolzabraços oberts, la transferència a una cadira elevadora mai no havia estat tan senzilla. Finalment, el sistema de detecció intel·ligent evita el moviment quan aquests no es troben en la posició adequada, garantint una total tranquil·litat.

  El cinturó de seguretat i els recolzabraços, que es poden operar amb una sola mà, el mantenen segur a la cadira pujaescales durant tot el trajecte. Pot estar confiat, ja que els llums indicadors codificats per colors li atorguen el control per verificar el correcte funcionament de la cadira puja escales.

  El Flow X us ofereix una funció de dispositiu de trucada integrat opcional (programable fins a tres números) per assegurar-se que es mantingui en contacte amb els seus éssers estimats mentre utilitza la silla salvaescales.

  Flow X és disseny

  La cadira pujaescales Flow X representa el nostre salvaescales de travessia més integral. Ha estat dissenyat per fusionar la innovació amb un inspirador disseny contemporani.

  Quan opta pel model pujaescales Flow X, està garantint una adaptació ideal tant per a vostè com per al seu entorn residencial.

  Obtindrà una cadira pujaescales d’estil contemporani, amb opcions personalitzades que amaguen amb elegància tots els components mecànics.

  Beneficieu-vos de la nostra cadira pujaescales més compacta, que presenta un seient més ampli i confortable en el seu disseny.

  Gaudiu d’un desplaçament suau i segur gràcies a la nostra tecnologia d’anivellament automàtic ASL, que manté el Flow X perfectament equilibrat durant les corbes del recorregut, ideal per escales de fins a 610 mm d’amplada

  silla salvaescaleras flow x diseno

  Avantatges de la cadira puja escales Flow X

  silla salvaescaleras flow x asiento ergonomico

  Natural

  Dissenyat amb un seient inclinable de cinc graus, el Flow X promou una postura natural, còmoda i saludable.

  silla salvaescaleras flow x tecnologia asl

  Tecnologia ASL

  Flow X gira i està perfectament anivellada mentre està en moviment, permetent un viatge suau i segur.

  silla salvaescaleras flow x plegado totalmente automatico

  Plegat automàtic

  Dissenyat per a una vida sense esforços, el Flow X està disponible amb un plegat totalment automàtic només pitjant un botó.

  silla salvaescaleras flow x reposapies ajustable plegado automatico

  Reposapeus ajustable

  Amb un reposapeus ajustable i un plegat automàtic únic i complet, utilitzae una cadira puja escales mai ha estat tan fàcil.

  silla salvaescaleras flow x mando distancia

  Comandament a distància

  Un comandament a distància intuïtiu i un indicador d’estat clar signifiquen que cridar i aparcar mai ha estat tan fàcil.

  silla salvaescaleras flow x joystick ergonomico

  Joystick integrat

  Amb un tacte suau i còmode, el joystick integrat pot plegar-se acuradament en el reposabraços quan no s’utilitzi.

  silla salvaescaleras flow x cinturon seguridad ergonomico

  Cinturó de seguretat ergonòmic

  El cinturó de seguretat dissenyat ergonòmicament permet una operació sense esforç amb una sola mà.

  silla salvaescaleras flow x dispositivo llamada

  Sempre connectat

  Un dispositiu de trucada integrat et manté connectat en tot moment amb només prémer un botó.

  silla salvaescaleras flow x funcionamiento baterias

  Funcionament amb bateries

  Gràcies al seu funcionament amb bateries, la cadira puja escales continuarà funcionant fins i tot quan es vagi la llum.

  Financem la seva cadira puja escales fins a 60 mesos.
  Demani pressupost sense compromís

  Vídeo Salvaescaleras Flow X

   

  ASL,
  tecnologia avançada de gir i anivellament

  La tecnologia ASL permet que Flow X giri i estigui perfectament anivellat mentre està en moviment. Gràcies a la rotació durant el trajecte, vostè està sempre en la posició més segura i còmoda.

  silla salvaescaleras flow x asl

  1-El seient està sempre a la posició adequada per ingressar i sortir amb total seguretat.

  La cadira pujaescales Flow X es desplaça durant el trajecte, cosa que simplifica i agilitza l’entrada i sortida, tant a la part superior com a la inferior de l’escala. A la part superior de les escales, el seient té la capacitat de girar cap al costat oposat al de les escales, permetent que abandoni la cadira elevadora amb total seguretat.

  2-Treballem incansablement per brindar-li seguretat, confort i eficiència de temps.

  La tecnologia ASL opera mentre la cadir salvaescales es troba en moviment. Això evita parades addicionals i moviments giratoris al començament, durant i al final del recorregut. Això no només estalvia temps, sinó que també ofereix més seguretat i comoditat. La cadira puja escales es desplaça de manera suau i fluida.

  3- Riel pel costat intern o extern en escales amb molta pendent i estretes

  Fins i tot en situacions en què l’escala és estreta i molt inclinada, el pujaescales Flow X es pot instal·lar més a prop de l’esglaó i ha qualsevol costat de l’escala. La seva cadires pujaescales ocuparà menys espai, i la seva escala continuarà sent accessible per a altres membres de la seva família a casa seva.

  4-Tecnologia exclusiva que només es troba a la cadira pujaescales Flow X

  El seu benestar és de gran importància per a nosaltres. Quan opta per la tecnologia ASL, el reposapeus gira juntament amb el seient per assegurar que les cames i els peus es mantinguin en una posició natural i còmoda, alleujant qualsevol pressió addicional sobre les seves articulacions.

  Opcions de personalització

  Quan tria la cadira puja escales Flow X, s’assegura la millor adaptació per a la seva llar. Amb un monoraïl discret, aquest puja escales pot fabricar-se a mida per a adaptar-se a qualsevol escala.

  Silla salvaescaleras Flow X con raíl vertical estándard

  Vertical estàndard

  Aquesta és la solució perfecta si hi ha una obstrucció com una porta a prop de la part inferior de l’escala. L’inici vertical estàndard només ocupa 175 mm davant del primer esglaó.

  silla salvaescaleras flow x rail vertical corto

  Horitzontal

  Si té espai extra en la part inferior de les escales el raïl horitzontal permet que la cadira s’estacioni lluny del primer graó.

  silla salvaescaleras flow x rail vertical corto

  Vertical curt

  Quan l’espai és encara més limitat en la part inferior de l’escala, pot instal·lar-se un vertical «curt» que només ocupa 100 mm enfront del primer graó.

  silla salvaescaleras flow x rail curva aparcamiento

  Corba d’aparcament

  Una corba d’aparcament permet que la cadira s’estacioni perfectament allunyada de l’escala.

  Raíl color gris piedra

  Gris pedra

  RAL 7030

  Raíl color blanco

  Blanc

  RAL 9002

  Raíl color marrón claro

  Marró Clar

  RAL 8025

  Raíl color marrón oscuro

  Marró fosc

  RAL 8019

  Vinil

  Vinilo Crema natural

  Crema natural

  Vinilo Gris basalto

  Gris basalt

  Vinilo Azul perla

  Blau perla

  Vinilo Rojo oscuro

  Vermell fosc

  Teixit

  Tejido Gris montaña

  Grisa muntanya

  Tejido Azul mineral

  Blau mineral

  Tejido Naranja coral

  Taronja coral

  Cuir

  Cuero Humo de Florencia

  Fum de Florència

  Cuero Marrón claro de Florencia

  Marró clar de Florència

  Cuero Gris de Florencia

  Gris de Florència

  Fusta

  Fusta Roure gris

  Roure gris

  Reposabraços Recte

  Reposabraços Recte

  Reposabraços Obert

  Reposabraços Obert

  Reposabraços Corbat

  Reposabraços Corbat

  Cinturó de seguretat ergonòmic

  Cinturó de seguretat ergonòmic

  joystick

  Joystick

  Amb un tacte suau i còmode, el joystick integrat s’ha dissenyat perquè pugui plegar-se acuradament en el reposabraços quan no s’utilitzi.

  Dispositiu de trucada

  Dispositiu de trucada

  Estigui connectat amb amics i família directament des de la seva cadira puja escales amb fins a tres números de telèfon diferents.

  Necessita més informació?

  L’ajudem a trobar la millor opció d’accessibilitat  Galeria d’imatges

  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escaless flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  silla salvaescaleras flow X
  cadira puja escales flow X
  scadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escaless flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X
  silla salvaescaleras flow X
  cadira puja escales flow X
  cadira puja escales flow X

  Especificacions

  Especificació Resultat
  Velocitat Max 0,15 m / s
  Sistema d’accionament: Pinyó i cremallera
  Potència del motor: 350 W
  Capacitat de càrrega: 125 kg
  Parada automàtica: Si
  Inclinació de l’escala Fins a 72°
  Funcionament Detecció de reposabraços i joystick de comandament abatible estàndard
  Bateries: 2 bateries de 12 V; 24 V totals
  Certificacions Directiva de Màquines 2006/42/CE i EN 81-40
  Reposapeus: Disponible en 2 mides i ajustable en 5 posicions
  Altura del seient: Ajustable en 4 posicions 515 – 585 mm (del terra a la part superior del seient)

  Dimensions

  cadira puja escales flow X dimensions

  Sol·licitud de pressupost

  Si desitja un pressupost detallat, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

   La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable FARRÉ ACCESSIBILITAT. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
   En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Fèlix 37 local C 08720, Vilafranca del Penedès o mitjançant un email a farre@farre.es..

   ×