Productes


A Farré Accessibilitat us oferim les millors cadires salvaescales, plataformes salvaescales, plataformes elevadores i ascensors del mercat.
Amb els nostres productes solucionem els problemes d’accessibilitat, eliminant barreres arquitectòniques.

silla salvaescaleras

Cadires pujaescales

Amb les nostres cadires salvaescales podrà tornar a pujar les escales sense cap dificultat, recuperant la seva independència. Les cadires salvaescales són segures i fàcils d’utilitzar, ja sigui per a escales rectes o corbes.

Descobreixi amb més detall la nova cadira salvaescales Flow X per a escales rectes i corbes d’interior, el salvaescales HomeGlide i HomeGlide Extra per a escales rectes d’interior i HomeGlide Exterior per a escales rectes d’exterior.

+ informació

 

 

plataformas salvaescaleras

Plataformes Pujaescales

Les plataformes salvaescales estan pensades per a persones que es desplacen en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda, i s’adapten pràcticament a tots els tipus d’escaleres, ja siguin de trams rectes, amb corbes o replans.

Aprofundeixi en el coneixement de les nostres plataformes salvaescales Supra Linea per als trams rectes d’escala i la plataforma salvaescales Supra Curva per als trams tant rectes com corbes de l’escala.

+ informació

 

<h3″>Li oferim solucions d’accessibilitat
Truqui’ns i sol·liciti un pressupost gratuït i sense compromís
L’assessorarem segons les seves necessitats
Realitzarem la seva instal·lació ràpida i neta
Disposem d’assistència tècnica per a qualsevol tipus d’incidència
Comercialitzem tots els productes amb homologacions i certificats CE
Tots els nostres productes i instal·lacions tenen garantia
×