Agremiats


Farré Accesibilitat formem part de Gremi d’Ascensors de Catalunya.

Farré Accesibilitat és una empresa compromesa amb l’accessibilitat i la mobilitat a Catalunya. Com a membre del Gremi d’Ascensors de Catalunya, ens enorgulleix ser part d’una xarxa d’empreses dedicades a la instal·lació i conservació d’aparells elevadors, com ara cadires salvaescales, ascensors, muntacàrregues i plataformes salvaescales. En aquest article explorarem la importància d’aquesta associació i com contribueix a millorar la mobilitat a la regió.

 

logo gedac

GEDAC: Elevant la Mobilitat a Catalunya

El Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya, conegut com a GEDAC, té un paper crucial en l’àmbit de l’accessibilitat i la mobilitat a Catalunya. Aquesta organització reuneix empreses especialitzades en la instal·lació i el manteniment d’una àmplia varietat d’aparells elevadors, com ascensors, muntacàrregues, escales mecàniques i plataformes salvaescales. La seva missió és representar i promoure els interessos de les empreses del sector davant de les administracions, entitats i institucions relacionades a tot Catalunya.

GEDAC actua com un interlocutor clau entre les empreses del seu gremi i les autoritats locals i regionals, cosa que garanteix que les qüestions relacionades amb la mobilitat i l’accessibilitat s’abordin de manera efectiva. A més, aquesta associació estableix acords de col·laboració amb ajuntaments i oficines de rehabilitació de barris per fomentar la implementació de solucions d’elevació a àrees urbanes, contribuint així a millorar la qualitat de vida dels residents.

Una gestió efectiva a través d’òrgans de govern

El Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya opera sota una sèrie d’Estatuts Socials que estableixen l’estructura de la vostra organització i els procediments de presa de decisions. Aquests estatuts defineixen els òrgans de govern responsables de dirigir lorganització i garantir que compleix amb la seva missió de representar i promoure els interessos dels seus membres.

Fomentant l’Excel·lència a través de l’ús de la marca

La marca del Gremi, un símbol d’excel·lència al sector d’elevadors, es reserva exclusivament per a les empreses que són membres de l’associació. Això implica que les empreses, com ara Farré Accesibilitat, han acceptat i compleixen el reglament d’ús de la marca del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya. La utilització d’aquesta marca és un testimoni de compromís amb la qualitat i l’excel·lència a la indústria d’elevadors.

La Importància de la Mobilitat Accessible

La mobilitat és un aspecte fonamental de la vida quotidiana. Per a moltes persones, la capacitat daccedir a diferents nivells dun edifici o navegar per entorns urbans és essencial per portar una vida independent i satisfactòria. Això és especialment cert per a les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda.

A Catalunya, on les edificacions poden ser antigues i les àrees urbanes poden ser intricades, l’accessibilitat es converteix en un repte important. És aquí on les empreses especialitzades en elevadors, com Farré Accesibilitat, tenen un paper crucial en proporcionar solucions que fan que els edificis siguin accessibles per a tothom.

Cadires Salvaescales: Llibertat a Cada Esglaó

Les cadires salvaescales són un exemple destacat de tecnologia que millora la mobilitat i l’accessibilitat a les llars i als edificis de Catalunya. Aquestes cadires elevadores estan dissenyades per permetre a les persones pujar i baixar escales de manera segura i còmoda. Ja sigui una escala recta o corba, les cadires pujaescales s’adapten a diferents configuracions i permeten a les persones mantenir la seva independència i qualitat de vida.

A Farré Accesibilitat, entenem la importància d’aquestes cadires salvaescales i treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per proporcionar solucions personalitzades que s’adaptin a les vostres necessitats úniques. La nostra experiència en la instal·lació i manteniment de cadires pujaescales ens permet oferir als nostres clients la millor assistència possible per millorar la seva mobilitat.

Plataformes Salvaescales: Accés Sense Barreres

Les plataformes salvaescales són una altra solució essencial que millora la mobilitat en edificis i àrees urbanes. Aquestes plataformes estan dissenyades per transportar cadires de rodes, scooters i altres dispositius de mobilitat i proporcionen un accés sense barreres a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda. A Catalunya, on la inclusió és un valor fonamental, les plataformes salvaescales tenen un paper important en garantir que tothom tingui l’oportunitat d’accedir a espais públics i privats.

Ascensors: Elevant la Comoditat

Els ascensors són una solució clau per millorar la mobilitat a edificis residencials i comercials. Ofereixen una manera convenient d’accedir a diferents nivells d’un edifici i són essencials per a la gent gran, aquells amb discapacitats i qualsevol persona que necessiti superar obstacles arquitectònics. La instal·lació adequada i el manteniment d’ascensors són crucials per garantir-ne el funcionament segur i eficient, i les empreses membres de GEDAC com Farré Accesibilitat es dediquen a aquesta tasca.

La Promesa de Millorar la Mobilitat

A Farré Accesibilitat, la nostra missió és clara: millorar la mobilitat i l’accessibilitat a Catalunya. Formar part de GEDAC i col·laborar estretament amb el Gremi d’Ascensors de Catalunya ens permet accedir a recursos i coneixements compartits que beneficiaran els nostres clients. La nostra associació amb aquestes organitzacions de prestigi és un testimoni del nostre compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client.

Parlem de les vostres Necessitats de Mobilitat

No permeti que les barreres arquitectòniques en limitin la mobilitat i la independència. A Farré Accesibilitat, estem aquí per ajudar-lo a superar aquests obstacles i millorar la seva qualitat de vida. Si necessiteu cadires pujaescales, plataformes pujaescales, ascensors o altres dispositius d’elevació, parleu amb nosaltres avui mateix. El nostre equip altament capacitat i experimentat està llest per oferir les solucions de mobilitat que necessita. Junts podem fer que la mobilitat sigui més accessible, segura i còmoda a Catalunya.

  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

  Per què escollir-nos?

   

  Empresa Familiar

  Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!

   

  Tracte Personalitzat

  En ser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions optimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!

   

  Sense Intermediaris

  Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!

   

  Qualitat al millor preu

  En ser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.

  ×