Agremiats


Farré Accesibilitat formem part de Gremi d’Ascensors de Catalunya.

El Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya GEDAC agrupa a les empreses instal·ladores i conservadores d’aparells elevadors: ascensors, montacargas, plataformes, escales mecàniques, en l’àmbit de Catalunya.
GEDAC, són interlocutors dels interessos de les empreses del sector amb les administracions, entitats i institucions vinculades. A més, signen convenis de col·laboració amb ajuntaments i oficines de rehabilitació de barris.
El Gremi es regeix per uns Estatuts socials on es disposen els òrgans de govern.
La utilització de la marca del Gremi es reseva en exclusivitat a les empreses agremiadas, com Farré Accessibilitat prèvia acceptació del reglament d’usos del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya
logo gedac

  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

  Per què escollir-nos?

  Empresa Familiar

  Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!

  Tracte Personalitzat

  En ser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions optimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!

  Sense Intermediaris

  Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!

  Qualitat al millor preu

  En ser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.

  ×