Descarregar catàleg


Està interessat en els productes de Farré Accesibilitat?

El nostre catàleg és una finestra a un món de possibilitats a l’àmbit de l’accessibilitat. Conté una selecció diversa de productes i serveis que aborden una àmplia varietat de necessitats de mobilitat. En sol·licitar-ho, se li brinda l’oportunitat d’explorar solucions adaptades per millorar l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda a casa i llocs de treball.

A Farré Accessibilitat, entenem la importància de la independència i la llibertat de moviment. És per això que ens enorgulleix presentar una àmplia gamma de solucions al nostre catàleg. Cadascuna d’aquestes solucions ha estat dissenyada tenint en compte les necessitats específiques de les persones amb mobilitat reduïda.

Alguns dels productes i solucions que trobareu al nostre catàleg inclouen:

Cadires Pujaescales:

Ideals per accedir a diferents nivells a casa o lloc de treball de manera segura i sense esforç. Aquestes cadires estan dissenyades per adaptar-se a escales rectes o corbes i es poden personalitzar per satisfer les necessitats úniques.

Plataformas Pujaescales:

Ofereixen un accés sense barreres i són ideals per transportar cadires de rodes, scooters i altres dispositius de mobilitat. Aquestes plataformes s’adapten a diversos entorns i compleixen els estàndards de seguretat més exigents.

Ascensors:

Proporcionen una solució integral per a la mobilitat vertical a edificis comercials i residencials. Els nostres ascensors es destaquen pel disseny elegant i tecnologia avançada.

En sol·licitar el nostre catàleg, no només tindrà accés a una àmplia gamma de productes, sinó que també podrà explorar els detalls tècnics i les característiques de cada solució. Això us permetrà prendre decisions informades i trobar la solució més adequada per a les vostres necessitats de mobilitat.

catalogo accesibilidad

A Farré Accessibilitat, el nostre compromís és millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda. Cada solució al nostre catàleg està recolzada per la nostra dedicació a l’excel·lència en disseny, instal·lació, manteniment i servei al client. La nostra missió és superar les expectatives i garantir la independència i la llibertat de moviment per a tothom.

Sol·licitar el nostre catàleg és el primer pas cap a una vida més accessible i còmoda. Descobriu les solucions que poden marcar la diferència en la vostra vida o en la vida dels vostres éssers estimats. Contacti’ns avui per obtenir el seu catàleg i fer el primer pas cap a una major independència i mobilitat. A Farré Accessibilitat, estem a punt per ajudar-lo a trobar la solució adequada!

    Més informació

    Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

    Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

    ×