Els nostres col.laboradors


A Farré Accessibilitat, ens enorgulleix estar sempre a prop dels nostres clients i oferir solucions d’elevació i accessibilitat per millorar la mobilitat a tot Catalunya. A més, a banda de les nostres oficines situades a Vilafranca del Penedès, Barcelona, Girona, Manresa, Mataró, Tarragona, Vic i Lleida, tenim diferents col·laboradors que poden assessorar i ajudar en tot el que necessiteu.

La nostra Xarxa de Col·laboradors

En el nostre compromís de brindar un servei integral i estar a prop del client, comptem amb una xarxa de col·laboradors de confiança que poden assessorar-lo i ajudar-lo en tot el que necessitin. Aquests col·laboradors es troben estratègicament ubicats a diferents àrees de Catalunya, cosa que ens permet brindar un servei més àgil i proper als nostres clients.

1- Farmàcia Òptica Maristany
Berga, 59, 08670 Navás, Barcelona, +34 938 39 01 73

2- Ortopèdia Almenar
Local 6, Carrer de Bèlgica, 2, 08700 Igualada, Barcelona, +34 938 05 50 76

3- Ortopèdia MSN Centre Podològic
Navarra, 65, 08320 El Masnou, Barcelona, +34 935 55 10 53

4- Lluis Sabata SL
Bloc Veneçuela, Escala B, Local 1, 43007 Tarragona, +34 977 23 82 17

Aquests col·laboradors són experts en productes de mobilitat i estan preparats per oferir-vos assessorament personalitzat sobre cadires pujaescales, puja escales, ascensors i plataformes salvaescales. Treballem en estreta col·laboració amb ells per garantir que rebeu l’atenció que necessiteu i que se us proporcionin solucions d’elevació adequades per a les vostres necessitats específiques.

Uniu-vos a la nostra Xarxa de Col·laboradors

A Farré Accessibilitat estem oberts a rebre nous col·laboradors i distribuïdors a nivell nacional que comparteixin la nostra passió per millorar la mobilitat i l’accessibilitat. Si creieu que podeu col·laborar amb nosaltres i ajudar a brindar solucions d’elevació a més persones a tot Espanya, us encoratgem a posar-vos en contacte.

La nostra Xarxa de col·laboradors juga un paper crucial a la nostra missió de millorar la mobilitat i la qualitat de vida de les persones. Si opera una empresa o treballa en el camp de l’accessibilitat i la mobilitat, la seva experiència i els seus coneixements poden ser una addició valuosa al nostre equip.

El nostre Compromís amb la Mobilitat Accessible

A Farré Accessibilitat, la mobilitat accessible és una prioritat fonamental. La nostra gamma de productes, que inclou cadires pujaescales, puja escales, ascensors i plataformes salvaescales, està dissenyada per fer que la vida de les persones sigui més còmoda i accessible. A més, entenem que accedir a diferents nivells a casa o lloc de treball pot ser un desafiament, i és per això que ens esforcem per oferir solucions que marquin la diferència.

La nostra experiència i col·laboració amb experts en productes de mobilitat ens permeten proporcionar solucions a mesura que s’adapten a les vostres necessitats úniques. Ja sigui que necessiti una cadira pujaescales per a casa seva, una plataforma salvaescales per a un edifici comercial o un ascensor per millorar l’accessibilitat de la seva propietat, estem aquí per ajudar-lo en cada pas del camí.

  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

  Per què escollir-nos?

   

  Empresa Familiar

  Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!

   

  Tracte Personalitzat

  En ser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions optimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!

   

  Sense Intermediaris

  Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!

   

  Qualitat al millor preu

  En ser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.

  ×