Farré Accesibilitat – Pujaescales I Elevadors


Som una empresa familiar, dedicada al disseny, instal·lació, manteniment i reparacions de pujaescales, plataformes pujaescales, plataformes elevadores i ascensors, intentant solucionar l’accés a tot tipus d’edificis i habitatges.

La nostra condició d’empresa familiar ens permet establir relacions personals i directes amb els nostres clients, sense necessitat d’intermediaris ni comissions que augmentin els costos del producte. Treballem en estreta col·laboració amb els fabricants, cosa que ens permet proporcionar als nostres clients el millor preu, acompanyat d’un servei excepcional.

oficina

Oferint Solucions de Mobilitat per al seu Benestar

El nostre compromís ferm és proporcionar solucions de mobilitat accessibles i de confiança. Estem encantats de presentar la nostra extensa gamma de productes i serveis dissenyats per enriquir la qualitat de vida de les persones. Reconeixem els desafiaments que suposa accedir a diferents nivells a casa o lloc de treball i, per tant, ens esforcem en oferir cadires pujaescales, plataformes salvaescales, cadires elevadores i ascensors que garanteixen una mobilitat més segura i senzilla.

L’experiència familiar que fa la diferència

La nostra empresa és més que un simple proveïdor de productes de mobilitat; som una família dedicada a oferir la millor experiència possible als nostres clients. Quan trieu treballar amb nosaltres, trieu l’atenció personalitzada i l’orientació d’un equip compromès amb el vostre benestar. Al llarg dels anys, hem acumulat una àmplia experiència al sector, cosa que ens ha permès perfeccionar les nostres ofertes i serveis per satisfer les necessitats úniques de cada client.

Pujaescales i Elevadors d’Alta Qualitat Directament de Fàbrica

Valorem la qualitat i la durabilitat, i és per això que col·laborem directament amb els fabricants líders en la indústria de cadires salvaescales, plataformes salvaescales, cadires elevadores i ascensors. Al no tenir intermediaris, podem garantir que els nostres productes provenen directament de fàbrica, cosa que es tradueix en una excel·lent relació qualitat-preu per a vostè.

Cadires Salvaescales: La seva Clau cap a la Llibertat

Les nostres cadires salvaescales són la solució perfecta per a aquells que volen mantenir la seva independència i accedir a tots els racons de casa sense restriccions. Amb un disseny ergonòmic i opcions de personalització disponibles, les nostres cadires pujaescales estan dissenyades per brindar comoditat i seguretat en cada viatge. Ja sigui una escala recta o corba, els nostres experts poden dissenyar i instal·lar la cadira pujaescales perfecta per a les seves necessitats úniques.

Plataformes Salvaescales: Accés Sense Barreres

Les nostres plataformes salvaescales són la resposta per a aquells que necessiten transportar cadires de rodes, scooters o simplement desitgen un accés més ampli i sense barreres. Amb una àmplia gamma d’opcions disponibles, les nostres plataformes pujaescales s’adapten a una varietat d’entorns i requisits. La seguretat és la nostra prioritat, i totes les nostres plataformes compleixen els estàndards més rigorosos.

Ascensors: Una Elevació de Conveniència

Els nostres ascensors són ideals per als que busquen una solució integral i convenient per a la mobilitat vertical. Disponibles en una varietat de mides i configuracions, els nostres ascensors s´adapten a edificis comercials i residencials. Amb un disseny elegant i una tecnologia avançada, els nostres ascensors són l’elecció perfecta per a aquells que desitgen el millor en mobilitat vertical.

Manteniment i Reparacions de Salvaescales i Elevadors

No només ens esforcem per oferir productes d’alta qualitat, sinó que també recolzem les nostres solucions amb serveis de manteniment i reparació fiables. Els nostres tècnics altament capacitats i experimentats estan disponibles per mantenir la seva cadira pujaescales, plataforma pujaescales, cadira elevadora o ascensor en perfecte estat de funcionament. La vostra seguretat i satisfacció són la nostra màxima prioritat.

El millor preu i la millor experiència

En el nostre afany per oferir solucions accessibles i excepcionals, estem compromesos a oferir el millor preu juntament amb la millor experiència. Creiem que la mobilitat hauria de ser una part integral i sense complicacions de la seva vida, i ens esforcem per fer que aquest somni es faci realitat.

Parli amb Nosaltres Avui Mateix

No permeteu que les barreres arquitectòniques limitin la mobilitat i la independència. Permeteu-nos ajudar-vos a superar aquestes barreres amb les nostres solucions de mobilitat de primera qualitat. Parleu amb nosaltres avui mateix per discutir les vostres necessitats i començar el vostre viatge cap a una vida més còmoda i accessible. Estem aquí per oferir-vos les millors cadires salvaescales, plataformes salvaescales, cadires elevadores i ascensors.


  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

   

  Farré en els medis

   

  Que son les cadires pujaescales? Diario 16
  Les cadires pujaescales ja no són un luxe del Confidencial Digital
  Una cadira salvaescala és la millor solució de mobilitat per a les escales d'Estrella Digital
  Què són les cadires pujaescales? Farre accessibilitat.La Flecha
  Què són les cadires salvaescales? Necessiten obres? La República
  La millor solució daccessibilitat per a les cases – les cadires salvaescales. La Tarde
  Farré Accessibilitat - l'empresa número 1 en Salvaescales. Mediterráneo Digital
  Les millors cadires salvaescales del mercat: Farré Accessibilitat. Periodistas en español
  Cadires pujaescales, un avenç assequible que canvia vides. Diario Qué!
  Cadires Salvaescales - Quines opcions tinc per fer accessible casa meva? Región Digital
  Què són els pujaescales i per què són tan importants? Teinteresa
  Cadires Salvaescales – tipus i diferències. Tercera información

   

   

  descargar Catàleg Farré Accessibilitat

  Per què escollir-nos?

   

  Empresa Familiar

  Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!

   

  Tracte Personalitzat

  En ser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions optimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!

   

  Sense Intermediaris

  Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!

   

  Qualitat al millor preu

  En ser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.

  ×