Treballi amb nosaltres


A Farré Accessibilitat, valorem el potencial de nous talents i busquem professionals apassionats per unir-se i treballar amb el nostre equip en constant creixement. Com una empresa amb una sòlida trajectòria al camp de l’accessibilitat, oferim oportunitats per al desenvolupament professional i l’adquisició d’experiència valuosa.

Si creus que compleixes els requisits i vols formar part d’un equip dinàmic, et convidem a completar el nostre formulari de sol·licitud de treball i adjuntar el teu currículum. A Farré Accessibilitat, reconeixem que el nostre èxit es basa en les habilitats i el compromís del nostre personal, per això estem compromesos a proporcionar un entorn que fomenti el creixement i l’aprenentatge continu.

El nostre equip es dedica a millorar l’accessibilitat en diversos entorns, fet que contribueix directament a la qualitat de vida de les persones. Si voleu formar part d’una empresa que marca la diferència i està compromesa amb la inclusió, esperem amb interès rebre la vostra sol·licitud. Uneix-te a nosaltres i ajuda a crear un món més accessible!

treballi amb Farre Accesibilidad

Formulari de contacte

Si desitja més informació, ompli aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable FARRÉ ACCESSIBILITAT. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
  A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Fèlix 37 local C 08720, Vilafranca del Penedès o mitjançant un email a farre@farre.es.

  Truqui’ns

  938172681

   

  Situació

  Oficina i exposició:Carrer d’Eugeni d’Ors, 7b, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona
  Oficines:

  • Carrer de la Diputació, 211, 08011 Barcelona
  • Passatge Manel Bonmatí i Romaguera, 2, 17003 Girona
  • Muralla del Carme, 15, 08241 Manresa, Barcelona
  • Ctra. de Barcelona, 34 – Planta 2, 08302 Mataró, Barcelona
  • Av. de Roma, 23 14 – 4, 43005 Tarragona
  • Carrer dels Vilabella, 5 – 7, 08500 Vic, Barcelona

   

  938172681 609314500

  farre@farre.es

   

  Per què escollir-nos?

   

  Empresa Familiar

  Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!

   

  Tracte Personalitzat

  En ser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions optimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!

   

  Sense Intermediaris

  Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!

   

  Qualitat al millor preu

  En ser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.

  ×