Beneficis dels ascensors unifamiliars


A Farré Accessibilitat els expliquem els beneficis d’instal·lar un ascensor unifamiliar en la seva llar.

 

beneficios de los ascensores unifamiliares

 

Cada vegada són més els propietaris que opten per instal·lar ascensors a les seves cases, i les persones majors de 45 anys són els compradors més comuns. Fa uns anys, els ascensors per a habitatges es consideraven molt costosos i reservat a uns pocs. Però avui dia, els ascensors són cada vegada més comuns en cases.

Arquitectes i dissenyadors ja els inclouen en les noves construccions, mentre que un nombre cada vegada major de reformes d’habitatges estan afegint l’ascensor per a la llar a la llista de productes imprescindibles.

 

Beneficis dels ascensors unifamiliars

Comoditat

Portar objectes grans o càrregues incòmodes per les escales mai és agradable. Pot ser esgotador, dur i, sobretot, perillós. Un ascensor proporciona una solució eficient i convenient per a transportar mercaderies amb facilitat, incloent compres, equipatge, cotxets, bugaderia, escombraries i més.

Seguretat per a tota la família

Els accidents en les escales són comunes i una caiguda o ensopegada pot succeir-li a qualsevol persona, sense importar la seva edat, estat físic o habilitat. L’addició d’un ascensor per a la llar proporciona una alternativa segura a les escales per a la família.

Accessibilitat

Vostè compra la casa dels seus somnis. Cries una família allí. Fas records allí. Vols que sigui la teva llar per sempre. Però llavors les escales es tornen una mica més difícils de pujar i es converteixen en la part de la casa que tems. No deixi que les escales ho obliguin a sortir de la casa que mestressa. Un ascensor provarà la seva casa en el futur perquè pugui gaudir d’un viatge segur i convenient en totes les etapes de la vida i envellir còmodament en el seu lloc.

Dissenys personalitzables

Els elevadors de llar d’avui dia no només són més assequibles que mai, sinó que també són extremadament personalitzables amb una àmplia gamma d’estils i acabats disponibles. Cadascun dels ascensors és totalment personalitzable perquè pugui crear alguna cosa que s’adapti perfectament a la seva residència.

 

Els nostres ascensors unifamiliars

En un habitatge unifamiliar o edifici d’habitatges que, solen disposar de més d’una planta, cobra importància incorporar ascensors unifamiliars per a atendre les necessitats de mobilitat dels usuaris i poder salvar així barreres arquitectòniques.

Incorporar un ascensor, li estalviarà en el futur, quan tingui problemes de mobilitat o altres circumstàncies li dificultin pujar les escales de la seva casa.

Ascensor hidràulic Gulliver

L’ascensor Gulliver té una estructura de metall pròpia. L’estructura, panells i portes es poden dissenyar per a estar d’acord amb el seu entorn. La instal·lació pot realitzar-se tant a l’interior com en l’exterior d’un edifici.

Característiques de l’ascensor Gulliver

  • L’ascensor Gulliver està disponible en una varietat de grandàries i configuracions de cabina i entrades, per la qual cosa és una solució ideal per a una casa o edifici on l’espai és reduït.
  • La seva instal·lació és molt ràpida. Depenent de les seves necessitats i especificacions, l’ascensor Gulliver es pot instal·lar en pocs dies. El disseny modular suposa que es pot instal·lar en gairebé qualsevol edifici, ja sigui en interiors o a l’aire lliure amb treballs de construcció mínims.
  • Amb tecnologia hidràulica dissenyada per a assegurar la fiabilitat, accessibilitat i baix cost de manteniment. Aquesta tecnologia provada ofereix durabilitat, funcionament segur, alta fiabilitat i un funcionament còmode, suau i silenciós. L’arrencada i la parada suau són una característica estàndard de tots els elevadors.
  • Eficiència energètica. Operant amb una font d’alimentació monofàsica de 230 V, l’ascensor Gulliver té un baix consum d’energia, comparable a la d’un electrodomèstic.
  • Optimització de l’espai. El model Gulliver pot instal·lar-se en un espai tan estret com en 730 mm. L’àmplia gamma de grandàries estàndard de la plataforma assegura que trobarà una solució per als requisits d’accessibilitat del seu edifici.

A més ofereix una infinitat d’opcions de personalització. Existeixen diferents models de cabina, portes, panells i sòls.

 

ascensor unifamiliar hidraulico gulliver

 

Ascensor unifamiliar DHM

L’ascensor unifamiliar DHM està pensat per a:

  • Ús públic i privat
  • Adaptable fins al mínim espai
  • Gran confort de desplaçament
  • Àmplia personalització estètica

L’elevador o ascensor de velocitat reduïda model DHM és la solució tecnològica més pràctica i econòmica per a la supressió de barreres arquitectòniques de gran recorregut.

Amb gran confort de desplaçament, aquest equip s’adapta a espais tant públics com privats amb el mínim espai. Les seves dimensions estan subjectes a demanda, així podent-se instal·lar fins i tot en un buit útil de 1m2.

Compta amb polsadors amb indicació lluminosa i sistema de lectura braille, a més de comandaments amb clau per a evitar el seu ús inadequat.

Ofereix una infinitat d’opcions de personalització. Existeixen diferents models de portes, sostres, parets, terres i fins i tot miralls.

 

ascensor unifamiliar dhm ascensor velocidad reducida

 

 

×