Cadira elevadora Flow II


A Farré Accessibilitat els expliquem els beneficis de la Cadira elevadora Flow II , que li ofereix llibertat de moviment i seguretat dins de la seva llar

 

silla salvaescaleras flow

 

Està valorant l’opció d’adquirir una cadira elevadoras?

Ni tan sols quan les escales es converteixen en un obstacle en la seva llar que no pot superar, hi ha una solució: la cadira elevadora Flow II que està pensada per a donar-li llibertat de moviment amb total seguretat dins de la seva llar.

Aquest tipus d’elevador vertical es compon d’una cadira que es desplaça per un riell situat en les escales, permetent-li estalviar l’energia de pujar i baixar l’escala. Es tracta d’instal·lacions d’ús domèstic dissenyades per a proporcionar una elevació vertical pràctica, còmoda i segura, a totes aquelles persones que desitgin millorar la mobilitat en la seva llar.

Sense cap dubte, les cadira elevadora Flow II és la millor alternativa a les reformes, ja que l’ajuda a pujar i baixar les escales sense esforç, donant-li la qualitat de vida necessària per a quedar-se en la seva llar. A més, la compra d’una cadira elevadora suposa un canvi important que millora la seva qualitat de vida a mitjà i llarg termini.

A Farré Accessibilitat anem al seu domicili per a oferir-li les diferents opcions i l’ajudem a trobar la solució que millor s’adapti a la seva escala, segons les seves necessitats i les seves preferències. Si segons les seves necessitats la cadira elevadora Flow II és l’escollida, obtindrà una de les cadires elevadores més flexibles i innovadores del mercat actual.

Com que no totes les escales són iguals, les cadires elevadores es fan a mida per a adaptar-se perfectament a la seva escala. Utilitzem una eina única de mesurament per a obtenir les dades exactes de la seva escala, mesurant amb precisió mil·limètrica perquè el riell se cenyeix perfectament al recorregut de l’escala.

Les característiques particulars de la cadira elevadora Flow II fan senzill, confortable i segur pujar i baixar escales:

  • És molt resistent i disposa d’un únic riell, podent-se instal·lar tant en el costat interior com en l’exterior de l’escala.
  • Encara que les seves escales siguin petites, rectes, corbes, estretes o empinades, la cadira elevadora Flow pot superar qualsevol barrera i a més, combina perfectament amb la decoració de la seva llar.
  • Manejar la cadira és fàcil, amb l’innovador joystick, i el sistema de gir avançat amb tecnologia d’anivellament patentat, capaç de girar el seient mantenint l’horitzontalitat en marxa. Gràcies a aquest sistema es poden pujar estretes escales assegut còmodament.
  • Els braços corbs s’abracen al cos per a donar confort i seguretat.
  • Si hi ha algun obstacle en el camí la cadira per a immediatament, d’aquesta manera no es danya ni l’objecte, ni la cadira. A més la bateria la cadira sempre està llesta per al seu ús, fins i tot si es va la llum elèctrica.
  • Gràcies a la tecnologia ASL la cadira gira en marxa perquè l’usuaris sempre estigui en la posició més segura i confortable. Això suposa que la sortida sigui ràpida i senzilla.
  • La cadira és còmoda i compacta i té un disseny actual. El seu seient és molt fàcil de netejar i té una gran gamma de colors a triar per a combinar amb l’estilisme de l’interior.
  • Després del seu ús es plega el braç i el seient. D’aquesta manera ocupa molt poc espai en l’escala i deixa el pas lliure d’obstacles. L’ús de l’escala és possible i còmode amb la cadira Flow II plegada.

 

silla salvaescaleras flow ii beneficios

 

Tot el procés d’instal·lació es duu a terme en poques hores, sense necessitat d’obres, de forma directa i professional. Una vegada realitzada la instal·lació, els nostres tècnics li explicaran al detall el funcionament de la seva cadira elevadora. El sorprendrà el senzill que és el seu maneig.

La seeva llar tornarà a ser accessible en eliminar les barreres arquitectòniques que suposen les escales. Gràcies a aquesta cadires elevadora, les persones amb mobilitat reduïda recuperen la capacitat de moure’s lliurement per totes les plantes de la casa amb seguretat i comoditat, sense renunciar a l’estil, ja que són personalitzables

 

silla salvaescaleras flow ii toma medidas

 

 

×