Cadires pujaescales en temps de la COVID-19


Pujaescales en temps de la COVID-19

La COVID-19 ha detingut gran part del món, però la vida continua i si necessites una cadira pujaescales, sigui com sigui la raó, Farré Accessibilitat segueix aquí per a tu.

Cadires pujaescales

Per a algunes persones, aconseguir una cadira salva escales per a la seva casa és un procés gradual, que consisteix a trobar les escales cada vegada més difícils, i després prendre’s el temps per a sospesar les opcions abans de fer el salt.

Si no vols o no pots canviar-te de casa, pots pensar en l’adaptació del teu habitatge i fer algunes alteracions perquè la teva vida sigui més fàcil i còmoda.

Però per a uns altres hi ha una necessitat sobtada i urgent d’una cadira elevadora, tal vegada arran d’un accident, una malaltia o un procediment mèdic.

A causa de la situació, és de vital importància atendre les consultes amb rapidesa.

 • Des de la primera necessitat d’accessibilitat, posem en marxa tot el procés de visita i presa de mesures de l’espai per a trobar una solució d’accessibilitat.
 • Pressupostem els dispositius que tècnicament són més idonis, sense compromís.
 • Realitzem la instal·lació de primeres marques de cadires pujaescales, treballant sense intermediaris i directament de fàbrica.
 • Realitzem una coordinació de resta de gremis professionals.
 • Li orientem en normatives i subvencions, així com facilitem la documentació requerida per a optar a aquesta mena de subvencions existents.

Intentem per tots els mitjans instal·lar el més ràpid possible les nostres cadires pujaescales, demostrant ser imparables durant la pandèmia del coronavirus.

Hem instal·lat diverses cadires pujaescales per a persones que han estat donades d’alta de l’hospital abans del normal i per a alliberar llits enfront de la COVID-19. Això només pot succeir si poden ser donats d’alta de manera segura, sabent que seran capaces d’arreglar-les-hi a casa, i això inclou poder pujar les escales amb una cadira pujaescales.

Per a la majoria de les persones amb mobilitat limitada, són les escales de la seva casa les que presenten el major obstacle per a viure de manera segura i independent. Una cadires pujaescales, instal·lada ràpida i eficientment, pot ajudar-los a superar aquest obstacle.

A més d’ajudar als necessitats urgents, també hem instal·lat cadires pujaescales per a les persones la necessitat de les quals s’ha posat de manifest pel requisit d’aïllament.

La majoria dels nostres clients es troben en els grups de major risc de complicacions si es contagien de la COVID-19. Per a aïllar-se a casa, però també per a romandre assegurances i independents allí, molts han trobat que una cadira pujaescales és indispensable.

 

Consells per a persones grans i els seus cuidadors durant el confinament

Les persones grans, especialment les que presenten deterioració cognitiva o demència, poden estar més ansioses, irritables, estressades, desorientades o absents quan estan confinades.

En aquestes situacions, és fonamental mostrar suport continu, transmetre’ls calma i tenir paciència.

 • Les persones majors poden tenir més risc de sofrir quadres greus per la COVID-19. Segueix amb extrem cuidat les mesures d’higiene recomanades.
 • Intenta que la persona estigui ben informada del que succeeix i entengui el motiu de no poder sortir de casa i de l’absència de visites.
 • Dóna-li informació clara sobre com reduir el risc de contagiar-se, amb paraules que pugui comprendre.
 • Repeteix-li la informació sempre que sigui necessari. Comunica-li les instruccions de manera clara, concisa, respectuosa i pacient.
 • Facilita-li el contacte virtual freqüent amb la família i els amics i amigues.
 • Busca coses que la il·lusionin. Parla amb ella dels temes que la preocupen, però també d’altres temes que la distreguin i li facin passar el temps d’una manera més agradable.
 • Cuida’t: tant el confinament com la cura de les persones suposen un esforç emocional.

Si tens símptomes de la COVID-19 procedeix segons els protocols oficials recomanats i cerca una alternativa per a l’encàrrec de les cures.

si necessita uan cadire pujaescales, ja sigui amb urgència o per a continuar vivint de manera segura i independent mentre es troba aïllat, posi’s en contacte amb Farré Accesibilitat avui mateix.

 

×