Cadires pujaescales rectes


Cadires pujaescales rectes de Farré Accessibilitat

A Farré Accessibilitat us expliquem què són les cadires pujaescales rectes, els seus models i prestacions.

 

Les cadires pujaescales poden canviar la vida d’aquelles persones amb mobilitat reduïda, podent tornar a gaudir d’un accés fàcil en el seu habitatge, comunitat de propietaris o treball.

La gamma de cadires pujaescales HomeGlide de Farré Accessibilitat ofereix una solució per a tots els requisits d’escales rectes i pressupostos. HomeGlide, HomeGlide Extra i HomeGlide Outdoor s’instal·len en la seva escala i no en la seva paret. Això permet que el pujaescales s’instal·li ràpidament, fàcilment i amb una mínima interrupció en la seva llar.

Cadires pujaescales HomeGlide

Característiques:

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide

Entapissat

El gruix i luxós embuatat assegura un seient ferm i còmode. El color sisal de la tapisseria és un to neutre que encaixarà en qualsevol llar. La tapisseria també és retardant del foc, repel·lent de líquids i fàcil de netejar.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide tapizado

Compacte i Discret

HomeGlide ofereix un disseny simple, robust i sobretot satisfà els requisits d’accessibilitat. El seu control remot permet aparcar en la part superior o al final de l’escala, onsevulla que estigui, el més convenient per a tu.
Quan no s’usa, HomeGlide es plega a només 380mm en qualsevol replà, fora del pas de qualsevol altre usuari de l’escala.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide diseno

Seguretat

Durant el viatge, el cinturó de seguretat retràctil li mantindrà segur en la cadira elevadora.
Si el pujaescales troba un obstacle, es detindrà de manera segura gràcies a les vores de seguretat especials. La cadira elevadora funciona amb bateries, la qual cosa significa que pot continuar utilitzant-la durant un tall de corrent.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide seguridad

Opciones:

Riell motoritzat automàtic

Si té una obstrucció al peu de l’escala, pot triar que s’instal·li una riell automàtic. Una vegada que hagi utilitzat la cadira elevadora, aquest tornarà a la part superior de les escales i la secció inferior del riell es doblegarà, deixant lliure la part inferior de l’escala.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide bisagra motorizada automatica

Cinturó de seguretat retràctil

Un cinturó de seguretat retràctil li manté segur mentre usa la seva cadira elevadora HomeGlide.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide cinturon seguridad retractil

Quan vostè tria una cadira elevadora HomeGlide s’assegura una solució ideal per a la seva escala. Amb un riell d’alumini llis, aquesta cadira elevadora pot ser instal·lada en gairebé qualsevol escala recta.

Silla salvaescalera HomeGlide Extra

Característiques:

Una sèrie d’opcions i millores. Amb una selecció addicional d’opcions de tapisseria i funcionalitat, HomeGlide Extra és una addició elegant i atractiva a la seva llar.
Triï entre fonguis de tela i vinil perquè facin joc amb l’estil de la seva llar.

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide extra

Reposapeus units

Com a estàndard, HomeGlide Extra ve amb un reposapeus unit. Aquesta característica fa que sigui més fàcil de desplegar la cadira ja que el reposapeus està unit al seient.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide extra reposapies conectado

Seient amb forma ergonòmica

Dissenyat amb experts en ergonomia, HomeGlide Extra utilitza un seient que influeix positivament en la seva postura mentre ofereix el màxim confort.
Hi ha quatre altures de seient diferents per a triar que li proporcionen la major és possible una posició de seient còmoda.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide extra asiento ergonomico

Seient giratori elèctric

HomeGlide Extra ve amb un manual seient giratori de sèrie. L’actualització a l’assento giratori elèctric li permet asseure’s i anar fàcilment en la part superior o l’aterratge amb una lleugera pressió en el joystick. Aquest permet una sortida segura de la cadira, així com el seu gir automàtic.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide extra asiento giratorio electrico

Tapisseria

A més de les millores de qualitat que vénen de sèrie amb HomeGlide Extra, hi ha una sèrie d’opcions disponibles que inclouen una àmplia gamma de colors de tapisseria. Triï entre fonguis de seient de tela i vinil per a combinar amb l’estil de la seva llar i la decoració.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide extra tapizados

Silla pujaescales HomeGlide Exterior

Amb el model HomeGlide per a exteriors amb classificació IP-55, pot gaudir de l’accés a l’exterior sigui com sigui el clima.

HomeGlide per a exteriors ha passat amb èxit una sèrie de proves de corrosió, protecció contra la pluja i clima acceptades per la indústria per a assegurar la fiabilitat i el rendiment, i té components especialment tractats per a proporcionar-li una cadira elevadora que pot ser utilitzada en qualsevol època de l’any.

Un recobriment impermeable en totes les parts exposades de la cadira protegeix contra la pluja, la pols i la llum solar directa. Es proporciona una cobertura per a donar protecció addicional quan no s’utilitza.

 

sillas salvaescaleras rectas HomeGlide exterior

×