Cadires pujaescales


A Farré Accessibilitat tenim la solució d’accessibilitat més adequada per a la seva llar: les cadires pujaescales.

 

Silla salvaescaleras

 

Les cadires pujaescales es componen d’una cadira que es desplaça per un rail situat en les escales, permetent-li estalviar l’energia de pujar i baixar l’escala, per a poder emprar-la en el que més li agradi.

Es tracta d’instal·lacions d’ús domèstic dissenyades per a proporcionar una elevació vertical pràctica, còmoda i segura, a totes aquelles persones que desitgin millorar la mobilitat en la seva llar.

Sense lloc a dubte, les cadires pujaescales són la millor alternativa a les reformes del seu habitatge, ja que l’ajuden a pujar i baixar les escales sense esforç, donant-li la qualitat de vida necessària per a romandre en la seva llar.

 

Cadira pujaescales Flow2

Fabricada amb la tecnologia més avançada, Flow2 es pot instal·lar en gairebé qualsevol tipus d’escala. El gir automàtic i la tecnologia d’anivellament (ASL) permeten que Flow2 s’instal·li en escales tan estretes com 610 mm.

Aquesta cadira és adequada per a escales rectes i corbes d’interior. A més s’instal·la sobre la seva escala, no sobre la paret, la qual cosa permet una instal·lació ràpida, fàcil i amb una alteració mínima de la seva llar.

Una dels seus principals avantatges és la tecnologia ASL. Permet que Flow2 giri i estigui perfectament anivellat mentre està en moviment. Gràcies a la rotació durant el trajecte, sempre està en la posició més segura i còmoda.

La cadira pujaescales Flow2 té múltiples opcions de personalització:

 • Riell vertical estàndard, vertical curt, horitzontal i amb corba d’aparcament
 • Tapisseria en vinil, teixit, cuir elegant i cuir de luxe
 • Diferents color de rail
 • Controls com a Joystick, trucada i estacionament, dispositiu de trucada i sistema de baixada d’emergència.

 

Silla salvaescaleras Flow2

 

Cadira pujaescales HomeGlide

El disseny de HomeGlide és simple, resistent i sobretot satisfà els seus requisits d’accessibilitat. Els comandaments de control remot permeten estacionar la cadira HomeGlide tant en la part superior com inferior de l’escala, on millor li convingui.

Quan no està en ús, HomeGlide es plega i només ocupa 340 mm en qualsevol replà, deixant espai per als altres usuaris de l’escala.

Aquesta cadira és adequada per a escales rectes d’interior. A més s’instal·la en escala, no en la paret, la qual cosa permet una instal·lació ràpida, senzilla i amb les mínimes molèsties.

Una dels seus principals avantatges és que està dissenyada per a lliscar-se sense esforç al llarg d’un rail d’alumini, incorporant una solució atractiva, elegant i discreta a la seva casa. Fabricada amb la tecnologia més recent, la gamma de pujaescales HomeGlide pot instal·lar-se en gairebé totes les escales rectes des de 650 mm d’ample.

La cadira pujaescales HomeGlide té múltiples opcions de personalització:

 • Riell vertical estàndard i riell abatible automàtic
 • 6 colors de tapisseria
 • Controls simples com a Joystick i centre de trucada

 

Silla salvaescaleras homeglide

 

Cadira pujaescales HomeGlide Extra

HomeGlide Extra és la conjunció perfecta de disseny elegant i funcionalitat tecnològica per a qualsevol escala recta. La cadira pujaescales HomeGlide Extra té totes les característiques i beneficis de HomeGlide amb altres opcions i seleccions de tapisseria per a assegurar una conjunció perfecta amb la seva llar.

Aquesta cadira és adequada per a escales rectes d’interior, per a totes les necessitats i pressupostos. HomeGlide Extra s’instal·la en l’escala, no en la paret. Això permet una instal·lació ràpida, senzilla i amb les mínimes molèsties.

Una dels seus principals avantatges és la seva comoditat, gràcies al seu seient que s’adapta ergonòmicament a l’usuari.Està dissenyada per a lliscar-se sense esforç al llarg d’un rail d’alumini, incorporant una solució atractiva, elegant i discreta a la seva casa. A més la comoditat i seguretat ens ofereix
 la cadira pujaescales HomeGlide Extra és la de tenir reposabraços corbs que es pleguen cap a dins perquè l’usuari se senti més segur durant el recorregut.

La cadira pujaescales HomeGlide Extra té múltiples opcions de personalització:

 • Reposapeus connectat
 • Controls simples com a Joystick i Interruptor de protecció principal
 • Reposabraços recte i corbat
 • Seient giratori elèctric i d’altura ajustable
 • Tapisseria en vinil i teixit

 

Silla salvaescaleras homeglide extra

 

Cadira pujaescales HomeGlide Exterior

La cadira pujaescales HomeGlide Exterior, combina totes les característiques i la funcionalitat de la pujaescales Homeglide interior. A més, per a oferir-li l’últim en tecnologia líder en protecció contra el clima, el model HomeGlide Exterior compta amb més de 30 nous components i més de 80 peces amb tractament especial, per a oferir-li una cadira pujaescales, que es pot utilitzar en qualsevol moment de l’any.

Aquesta cadira és adequada per a escales rectes d’exterior. Una coberta d’intempèrie es proporciona amb la seva pujaescala per a quan la HomeGlide Exterior no està en ús.

Una dels seus principals avantatges és la seva resistència, ja que està construïda pensant sobretot en la qualitat, la HomeGlide Exterior està feta per a durar. La cadira pujaescales HomeGlide Exterior és innovadora ja usa moderna tecnologia, la qual cosa significa que la seva instal·lació és ràpida, de manera que les molèsties per a l’usuari són mínimes.

La cadira pujaescales HomeGlide té múltiples opcions de personalització:

 • Riell vertical estàndard i riell abatible automàtic
 • Sistema de bloqueig
 • Controls simples com a Joystick i centre de trucada

 

Silla salvaescaleras homeglide exterior

 

×