Instal·lació d’una plataforma pujaescales


IInstal·lació d’una plataforma pujaescales en un vestíbul

instalacion plataforma salvaescalera supra comunidad vecinos

Avui us comptem el cas d’una senyora que, per una operació de maluc, va haver d’anar bastant temps en cadira de rodes.

Quan la nostra vida dóna un gir de 360 graus i ens veiem obligats a estar en una cadira de rodes, hem de poder adaptar el nostre espai a noves necessitats. Començant per l’accés des del portal a l’ascensor, a casa de nostra client existia quatre escales que feien que la dificultat per a accedir a la seva casa fos major.

Van estar un temps utilitzant una rampa de fusta, però era incòmoda, perillosa i inestable.

Al cap d’uns dies, ho van parlar amb la comunitat, ja que, a més de nostra client, en la mateixa finca vivien persones majors que els costava caminar, o que no podien pujar el carro de la compra donis del vestíbul a l’ascensor.

En Farré vam anar a visitar-los per a conèixer exactament quines eren les seves necessitats i li vam mostrar els nostres productes per a determinar els diferents dispositius d’elevació existents en mercat.

A través d’aquesta conversa també determinem que tipus d’elevació requereixi la comunitat, en aquest cas, una plataformes pujaescales.
Amb la nostra experiència en el sector de l’elevació i aplicant criteris d’optimització, seguretat i preu li orientem en temes tècnics, funcionals i legals.

 

Adaptar el vestíbul

Es va decidir instal·lar la Plataforma pujaescales Supra Línia és perfecta per a salvar recorreguts sense girs i de pendent constant.

Aquesta plataforma és el model idoni per a instal·lar en escales rectilínies sense canvis de pendent. Està dissenyada per al seu ús en una escala recta amb una inclinació constant.

Està dissenyada per al seu ús tant per usuaris de cadires de rodes convencionals o cadires elèctriques, com per a persones amb problemes de mobilitat i és la solució perfecta per a superar les barreres arquitectòniques i fer que el seu edifici sigui accessible per a tots.

Vam estar estudiant la forma més còmoda d’instal·lar-la en el costat esquerre de l’escala amb fixació auto portant.

Després de la nostra visita, realitzem plans d’implantació 3D perquè la solució adoptada fos personalitzada i poguessin fer-se una idea de l’impacte visual que afectaria l’entrada del vestíbul.

Després de la seva aprovació, amb la idea d’instal·lar una plataforma pujaescales, els enviem un pressupost detallat, a més de tota la documentació necessària per a optar a les ajudes o subvencions existents.

 

plataforma salvaescalera supra comunidad vecinos
instalacion plataforma salvaescalera supra en comunidad vecinos

 

Al cap de dues setmanes comencem amb la instal·lació de la plataforma pujaescales.

La instal·lació va ser ràpida i neta, ja que sabem l’enutjós que són les instal·lacions i volem que no sofreixin ni pel temps d’instal·lació ni per la neteja. Tot va quedar impecable.

Finalment, els expliquem el seu funcionament, perquè els usuaris de la comunitat coneguessin com utilitzar correctament la plataforma:

  • Els comptem que la Plataforma pujaescales Línia té barres de seguretat automàtiques que envolten a l’usuari durant el trajecte. Quan la plataforma arriba a la part superior o inferior la barra de seguretat puja per a permetre que l’usuari pugi o baixi de la plataforma. Abans de començar el moviment torna a baixar-se, la qual cosa fa que l’usuari se senti segur.
  • Els expliquem que els controls d’abordo fan que la Plataforma pujaescales Supra siguin fàcils de manejar. Les claus ergonòmiques i els botons estan construïts de manera que poden ser accionats amb el mínim esforç.
  • Els ensenyem que l’equip està dissenyat de manera que es bloqueja automàticament si la plataforma detecta una obstrucció en l’escala. Té dispositius anti impacte i anti-atrapament en els laterals de la màquina i sota la plataforma.
  • Finalment els vam mostrar que la plataforma està dissenyada per a ser resistent i duradora. Està equipada amb sòl de seguretat antilliscant per a evitar relliscades i reduir qualsevol mal en la superfície per l’ús freqüent.

Amb el nostre servei d’instal·lació vam donar qualitat de vida als usuaris d’aquesta comunitat i aquesta és la nostra major satisfacció.

1206a

 

Per què triar la Plataforma pujaescales Supra Línia?

  • La plataforma Supra Línia permet accedir pràcticament a qualsevol edifici amb barreres arquitectòniques, ja sigui públic o privat, amb plena seguretat i independència gràcies al pujaescales amb guia rectilínia.
  • Les seves múltiples possibilitats la converteixen en una de les plataformes més versàtils del mercat.
  • La plataforma Supra Línia està dissenyada per a instal·lacions tant interiors com exteriors.
  • Gràcies a les seves característiques i als seus elements de seguretat activa i passiva, la plataforma Supra Línia és avui dia en una de les plataformes pujaescales més segura i còmodes.

 

×