La família de Pujaescales HomeGlide


La família de cadires pujaescales HomeGlide

Avui volem mostrar-los la família de cadires pujaescales Homeglide, ja que són la solució perfecta per a escales rectes d’interior i exterior, per a totes les necessitats i pressupostos.

Dins de la família HomeGlide, trobem tres tipologies de cadires: Cadira pujaescales HomeGlide, HomeGlide Extra i HomeGlide Exterior.

 

Cadira pujaescales HomeGlide

HomeGlide satisfà les necessitats del mercat en quant a fiabilitat garantida, bona qualitat i ràpida instal·lació sense posar en perill la seguretat, i tot això a un preu molt competitiu.

 

silla salvaescalera homeglide
silla salvaescalera homeglide

 

Característiques i avantatges de la cadira pujaescales HomeGlide
 • La cadira pujaescales HomeGlide és innovadora ja que usa una moderna tecnologia, la qual cosa significa que la seva instal·lació és ràpida, de manera que les molèsties per a l’usuari són mínimes.
 • És una cadira resistent
, ja que està construïda pensant sobretot en la qualitat, la HomeGlide està feta per durar.
 • És fàcil d’usar ja que es maneja amb un comandament de pressió constant que només haurà de mantenir-ho premut per moure’s.
 • La comoditat que ens ofereix
 la cadira pujaescales HomeGlide és la de tenir dos comandaments a distància, que es poden col·locar un en la part superior i un altre en la part inferior de les escales, permetent així que diversos usuaris la mateixa casa la puguin utilitzar.
 • És molt segura ja que evita obstacles
. En el rail de la cadira pujaescales HomeGlide pot col·locar-se una frontissa elèctrica per utilitzar-la quan el rail bloqueja a una porta o a un obstacle similar.
 • És molt rentable. HomeGlide ofereix les eines necessàries per afrontar els reptes que suposen les escales rectes, sense necessitat d’opcions extra, per la qual cosa és una cadira pujaescales econòmica.
 • Notificació d’errors per àudio. El pujaescales HomeGlide avisarà a l’usuari amb una sèrie de xiuletades si es presenta algun problema.
 • Acabat perfecte. 
El rail del pujaescales HomeGlide pot tallar-se en angle perquè acabi pegat al terra, reduint la distància entre el reposapeus i el paviment.

 

Extres de la cadira pujaescales HomeGlide
 • Control de Joystick senzill. El pujaescales HomeGlide es maneja amb una clau o palanca (joystick) fàcil d’usar, simplement s’ha de moure el joystick cap a la dreta o esquerra depenent si es desitja anar cap amunt o a baix de l’escala.
 • Joc de Control Remot . Per oferir-li major comoditat, HomeGlide està disponible amb dos controls remots. Els seus petits controls remots poden posicionar-se tant en la part superior o inferior de l’escala per trucar al pujaescales en qualsevol moment, fent més fàcil l’ús de HomeGlide per a altres usuaris en la seva llar.
 • Abatible automàtic . HomeGlide disposa de rail abatible automàtic. Aquesta és la resposta a totes les llars que posseeixen obstruccions al peu de l’inici de l’escala, típicament una porta. A través del control remot la part inferior del rail es plega silenciosament, deixant el pas lliure d’obstrucció.

 

Cadira pujaescales HomeGlide Extra

El pujaescales HomeGlide Extra és una cadira pujaescales d’alta qualitat pels qui vulguin l’últim en opcions, luxe i elegància.

Ofereix totes les característiques i beneficis de HomeGlide i una gran varietat d’opcions i possibilitats en l’elecció del color.

HomeGlide Extra representa la unió d’un elegant disseny amb la funcionalitat d’alta tecnologia.

 

silla salvaescalera homeglide extra
silla salvaescalera homeglide extra

 

Característiques i avantatges de la cadira pujaescales HomeGlide Extra
 • La cadira pujaescales HomeGlide Extra és molt còmoda gràcies al seu seient que s’adapta ergonòmicament a l’usuari.
 • Ofereix un disseny estètic
, ja que està dissenyada per integrar-se a la casa, no només com a producte de mobilitat, i l’usuari pot triar entre set opcions de tapisseria el model que més li agradi.
 • És fàcil d’usar ja que es maneja amb un comandament de pressió constant que només haurà de mantenir-ho premut per moure’s.
 • La comoditat i seguretat que ens ofereix
 la Cadira pujaescales HomeGlide Extra és la de tenir reposabraços corbs que es pleguen cap a dins perquè l’usuari se senti més segur durant el recorregut.
 • És un pujaescales adequat per a tots ja que l’altura del seient pot ajustar-se en quatre posicions diferents si s’utilitza una plataforma giratòria elèctrica, la qual cosa significa que la cadira HomeGlide Extra pot ajustar-se per adaptar-se a diferents usuaris.
 • És molt resistent. HomeGlide Extra pot suportar pesos de fins a 146kg amb un angle d’escales màxim de 45º.
 • És molt fàcil de guardar, ja que es plega per facilitar el seu emmagatzematge mitjançant el mecanisme que uneix el seient i el reposapeus.
 • Accés senzill. 
Pot afegir-se un gir automàtic a HomeGlide Extra per facilitar encara més l’accés.

 

Extres de la cadira pujaescales HomeGlide Extra
 • Reposapeus interconnectat. Aquesta característica estàndard plega automàticament el reposapeus eliminant la necessitat d’haver d’ajupir-se per plegar-ho manualment.
 • Braços corbats. HomeGlide Extra ofereix l’opció de braços corbats i plegables com a estàndard. Això aporta una major sensació de seguretat durant el seu ús.
 • Gir de seient motoritzat. HomeGlide Extra ve amb un gir manual com a estàndard. Es pot triar l’opció de gir automàtic, que farà que el pujaescales giri en la parada superior sense cap esforç. Mantenint la pressió en el joystick el seient gira permetent-li baixar de la cadira amb seguretat.
 • Augment de càrrega. HomeGlideExtra té la capacitat de suportar un pes de fins a 146 kg en amb una inclinació màxima de l’escala de 45°.
 • Altura del Seient Ajustable. Hi ha quatre altures diferents a triar, perquè tingui la postura de seient més còmoda possible. El reposapeus es troba a només 97 mm del terra permetent un fàcil accés al seient.
 • 6 Colors de tapisseria, amb ells s’assegura que la seva HomeGlide Extra s’integri perfectament en la seva llar.

 

Cadira pujaescales HomeGlide Exterior

El pujaescales HomeGlide Exterior combina totes les característiques i funcions de la cadira pujaescales per a interiors HomeGlide estàndard.

A més, per oferir-li l’últim en tecnologia de protecció contra els elements, el model HomeGlide Exterior inclou més de trenta components completament nous i més de vuitanta components especialment tractats perquè gaudeixi d’una cadira pujaescales que es pot utilitzar en qualsevol època de l’any.

 

silla salvaescalera homeglide exterior
silla salvaescalera homeglide exterior

 

Característiques i avantatges de la cadira pujaescales HomeGlide Exterior
 • La cadira pujaescales HomeGlide Exterior és innovadora ja usa moderna tecnologia, la qual cosa significa que la seva instal·lació és ràpida, de manera que les molèsties per a l’usuari són mínimes.
 • És una cadira resistent
, ja que està construïda pensant sobretot en la qualitat, la HomeGlide Exteior està feta per durar.
 • És fàcil d’usar ja que es maneja amb un comandament de pressió constant que només haurà de mantenir-ho premut per moure’s.
 • Notificació d’errors per àudio. El pujaescales HomeGlide Exterior avisarà a l’usuari amb una sèrie de xiuletades si es presenta algun problema.
 • Protecció dels elements. HomeGlide Exterior inclou una funda protectora amb la qual pot cobrir-se quan no s’utilitzi.

 

Extres de cadira pujaescales HomeGlide Exterior
 • Joystick i sistema de bloqueig. El pujaescales HomeGlide Exterior es maneja amb una clau palanca (joystick) fàcil d’usar, simplement s’ha de moure el joystick cap a la dreta o esquerra depenent si es desitja anar cap amunt o a baix de l’escala.
 • Interruptor de protecció principal .

 

La gamma de cadires pujaescales HomeGlide, contribueixen a la seva independència, tant dins com fora de la seva casa, proporcionant-li comoditat, fiabilitat i seguretat.

 

Taula comparativa

Especificació Home Glide Home Glide Extra Home Glide Exterior
  silla salvaescalera homeglide silla salvaescalera homeglide extra silla salvaescalera homeglide exterior
Característiques: Innovadora Disseny estètic Innovadora
  Resistent Molt resistent Resistent
  Fàcil d’usar Adequada per a tots Fàcil d’usar
  Còmoda Còmoda
  Evita obstacles Fàcil de guardar
  Rentable Rentable Rentable
  Notificació d’errors per àudio Seguretat Notificació d’errors per àudio
  Acabat perfecte Accés senzill Protecció dels elements
Extres: Controlis Joystick senzills Controlis Joystick senzills Joystick i sistema de bloqueig
  Joc de Control Remot Joc de Control Remot Interruptor de protecció principal
  Abatible automàtic Abatible automàtic
  Reposapeus interconnectat
  Braços corbats
  Gir de seient motoritzat
  Augment de càrrega
  Altura del Seient Ajustable
  6 Colors de Tapisseria
Velocitat Máx. 0,12 m/s Máx. 0,12 m/s Máx. 0,12 m/s
Tipus de moviment Mecanisme de pinyó-cremallera Mecanisme de pinyó-cremallera Mecanisme de pinyó-cremallera
Voltatge motor 280W 280W 280W
Capacitat de càrrega 127-138kg 127-146kg 127-138kg
Bateries utilitzades 12 bateries de 12 V y 7 Ah; total, 24 V 12 bateries de 12 V y 7 Ah; total, 24 V 12 bateries de 12 V y 7 Ah; total, 24 V
×