Nova cadira puja escales HomeGlide


Nueva silla salvaescaleras HomeGlide

Us presentem la nova i millorada cadira salvaescaleras Homeglide


La nova i millorada cadira puja escales Homeglide és un dispositiu de mobilitat dissenyat per a ajudar les persones majors o mobilitat reduïda a pujar i baixar escales rectes d’interior amb tota seguretat i comoditat.

Algunes dels avantatges de nova la cadira puja escales Homeglide són:

Seguretat

La cadira puja escales Homeglide està dissenyada amb característiques de seguretat avançades, com:

  • Cinturó de seguretat retràctil amb sensor integrat per a garantir que estigui ben cordat abans d’iniciar el viatge.
  • Sensors d’obstacles que sí que es troba amb un obstacle, es detindrà de manera segura, gràcies a unes vores especials de seguretat en la unitat d’accionament.
  • Frens d’emergència.

Aquestes característiques garanteixen que l’usuari estigui protegit i segur durant l’ús de la cadira.

Facilitat d’ús

La cadira puja escales Homeglide és molt fàcil d’usar. Només cal asseure’s en la cadira, cordar-se el cinturó de seguretat i utilitzar la palanca de control per a pujar o baixar les escales.

Cinturón de seguridad retráctil

Cinturó de seguretat retràctil

Facilidad de uso

Facilitat d’ús

Comoditat

La cadira puja escales Homeglide està dissenyada per a ser còmoda per a l’usuari.

  • El seient és embuatat i gruix, la qual cosa assegura que l’usuari se senti còmode durant el viatge. El color neutre de la tapisseria queda bé en totes les llars. A més és resistent al foc, impermeable i fàcil de netejar.
  • A més, el reposabraços i el reposapeus es poden ajustar per a major comoditat.
  • En el reposabraços trobem el Joystick. Amb aquest comandament es poden realitzar totes les funcions i pot funcionar com a control d’assistència.
  • El reposapeus acaba a nivell de l’últim graó, permetent que l’usuari pugui baixar i pujar amb total comoditat.
  • Una altra característica de la nova cadira elevadora és que és de fàcil plegat. La cadira i el reposapeus són plegables. Significa un màxim estalvi de l’espai que ocupa la cadira quan no està en ús.
  • La HomeGlide es controla fàcilment amb un joystick que també es pot llevar per a evitar l’ús no autoritzat.

Joystick en reposabrazos

Joystick en reposabraços

Reposapiés termina a nivel del último escalón

Reposapeus acaba a nivell de l’últim graó

Compacte i discret

El disseny de la HomeGlide és simple, resistent i satisfà els seus requisits d’accessibilitat. Els comandaments de control remot permeten estacionar tant en la part superior com inferior de l’escala, on millor li convingui. Quan no està en ús, es plega i només ocupa 340 mm en qualsevol replà, deixant espai per als altres usuaris de l’escala.

Instal·lació fàcil i ràpida

La cadira per a puja escales Homeglide és fàcil d’instal·lar i pot ser muntada en escales rectes d’interior. A més, el procés d’instal·lació és ràpid i net ja que es fixa als esglaons de manera discreta i segura. Es desplaça sobre un raïl d’alumini.

Compacto y discreto

Compacte i discret

 Instalación fácil y rápida

IInstal·lació fàcil i ràpida

Funcionament silenciós

La cadira puja escales Homeglide funciona amb un motor silenciós, cosa que significa que l’usuari no serà molestat per sorolls forts durant el seu ús.

Disseny elegant

La cadira per a pujar escales Homeglide té un disseny elegant i modern que s’adapta a qualsevol decoració de llar. Això significa que la cadira no és només funcional, sinó que també es veu bé i s’adapta a la decoració de qualsevol llar.

Assequible

Malgrat ser una solució pràctica i eficient per a la mobilitat de les persones amb dificultats per a pujar escales, la cadira puja escales Homeglide és assequible i té un bon valor en el mercat.

Personalitzable

La cadira per a pujar escales Homeglide s’adapta a qualsevol tipus d’escala recta i es pot personalitzar per a adaptar-se a les necessitats específiques de l’usuari.

En resum, la cadira puja escales HomeGlide és una opció segura, còmoda, fàcil d’instal·lar, silenciosa i elegant per a ajudar les persones amb mobilitat reduïda a pujar i baixar escales.

A Farré Accesibilidad podem assessorar-lo i mostrar-li la nova cadira salvaescalera HomeGlide perquè s’adapti perfectament a l’espai de la seva llar i a les seves necessitats i fer de la seva llar, un espai més accessible.

×