Preguntes freqüents sobre cadires i plataformes pujaescales


Qüestions sobre cadires i plataformes pujaescales.

En un article anterior us comptàvem la diferència entre cadires i plataformes pujaescales .

Avui volem resoldre tots els dubtes i preguntes freqüents que ens feu habitualment sobre cadires i plataformes cadires i plataformes pujaescales.

Què és una Cadira pujaescales

Les cadires pujaescales són cadires o plataformes que es desplacen per un rail ancorat a l’escala. Poden instal·lar-se en qualsevol escala, són segures i fàcils d’usar, no entorpeixen el pas a altres usuaris de les escales i tenen gran varietat d’opcions de personalització. Les cadires pujaescales es poden utilitzar per pujar i baixar a una persona, però també petits objectes, prement un botó. Una cadira pujaescales, a grans trets, és un seient giratori que es desplaça per un rail situat en l’escala per accedir a altres plantes.

preguntas frecuentes que es una silla salvaescalera

 

Quins tipus de cadires pujaescales existeixen?

A Farré classifiquem las cadires pujaescales pel tipus d’escala.

Tenim cadires pujaescales rectes, com Cadira Pujaescales HomeGlide i cadires pujaescales corbes como la Cadira Pujaescales Flow2.

preguntas frecuentes que es una silla salvaescalera silla salvaescaleras flow

preguntas frecuentes que es una silla salvaescalera silla salvaescaleras homeglide

 

Quin ample ha de tenir l’escala per poder instal·lar una cadira pujaescales?

L’ample mínim per a escales rectes és de 680 mm (sense explicar el que necessiten els genolls de l’usuari flexionades) i per a les corbes uns 750 mm (que es poden reduir a 605 mm instal·lant opcions com a gir automàtic en parada o sobrer recorregut per desembarcar en el replà superior en lloc de ran de l’últim graó) i depenent de la inclinació de l’escala.

Quina càrrega màxima suporten les cadires pujaescales?

La càrrega per a la Cadira Pujaescales HomeGlide de tram recte és de 127 kilograms i pot arribar a 138 kg.
La capacitat de càrrega de la Cadira Pujaescales Flow2de tram corb, és de 125 kg.

Puc personalitzar la meva cadires pujaescales?

Efectivament, les nostres Cadires Pujaescales vénen dotades de varietat de tapissats i colors de rail per la qual la Silla s’adapti al seu habitatge tot el que sigui possible.

 

Què passa amb la meva cadira pujaescales quan es va la llum?

Les cadires nostres Cadires Pujaescales poden seguir funcionant temporalment sense bateria. Així ens permeten arribar a la nostra destinació, fins a la següent planta, o tornar al punt de tornada. De fet, l’autonomia de les bateries depèn de l’ús que li donis abans que la tornis a carregar.
En el cas de la Cadira Pujaescales Flow2, per exemple, pot funcionar amb una autonomia de 10 recorreguts.
A més disposa d’un sistema de baixada d’emergència en cas d’avaria.

 

Es pot instalr una cadira pujaescales en l’exterior?

Per descomptat. La Cadira Pujaescales HomeGlide Exterior combina totes les característiques i funcions de la cadira pujaescales per a interiors HomeGlide estàndard.

preguntas frecuentes que es una silla salvaescalera salvaescaleras exterior

 

Quanta llum consumeix una cadira pujaescales?

Les cadires pujaescales de Farré Accessibilitat consumeixen menys de 0.024 kW, la qual cosa significa un consum de 24 watts per hora. Comparant-ho amb els electrodomèstics i aparells dels quals hem comparat, podem afirmar que el seu consum és molt menor.

En un article anterior us comptàvem Quanta electricitat consumeix una cadira pujaescales? i la comparativa energètica entre els diferents electrodomèstics i aparells elèctrics de la llar amb una cadira pujaescales.

 

És necessari algun tipus d’obra de preparació de l’escala per instal·lar la cadira pujaescales?

No, en principi no és necessari realitzar obres. En qualsevol cas, durant la visita l’assessorarem i analitzarem el millor recorregut.

Què és una Plataforma Pujaescala?

Una Plataforma Pujaescala serveix per donar una major llibertat de moviment i eliminar les barreres arquitectòniques, que sovint imposa limitacions a les persones amb mobilitat reduïda.
ÉS una solució per a persones que necessiten desplaçar-se en cadires de rodes posat que permet salvar diferents altures amb total comoditat i seguretat.

El disseny de les plataformes busca reduir l’espai que ocupen en les escales o espais on estan instal·lades.
Les plataformes són ergonòmiques i funcionals, existeixen solucions que es pot instal·lar tant a l’interior, com en l’exterior.

Quins tipus de Plataforma Pujaescala a existeixen?

En Farré classifiquem les Plataforma Pujaescala pel tipus d’escala.

Tenim Plataformes Pujaescales rectes, com a Plataforma pujaescales Supra Línea i Plataformes Pujaescales corbes com la Plataforma pujaescales Supra Corba.

Les Plataformes Pujaescales rectes són la millor opció per salvar barreres arquitectòniques en trams d’escales rectes, sense girs ni canvis de pendent.
Les Plataformes Pujaescales corbes són la solució per garantir l’accessibilitat a tot tipus d’immobles. Estan dissenyades per poder salvar corbes i canvis de pendent.

preguntas frecuentes plataformas salvaescaleras sillas salvaescaleras plataforma salvaescalera supra linea

preguntas frecuentes plataformas salvaescaleras sillas salvaescaleras plataforma salvaescaleras supra curva

 

¿Què ample ha de tenir l’escala per poder instal·lar una plataforma pujaescales?

L’ample mínim recomanable és d’1,20 m, no obstant això , abans d’instal·lar la seva plataforma pujaescales estudiem el seu cas i comprovem la viabilitat de la instal·lació.

Quina càrrega màxima suporten les Plataformes Pujaescales?

La Càrrega per a la Plataforma pujaescales Supra Línea vària en funció de la inclinació. Pot *suportar 325 kg quan la inclinació és de 0 ° a 35 ° i 250 kg quan la inclinació és de 36 ° a 45°.
La capacitat de càrrega de la Plataforma pujaescales Supra Corba de Tram Corb, és de 300 kg quan la inclinació és de 0 ° a 30 º, de 250 kg quan la inclinació és de 31 ° a 35 °o de 190 kg quan la inclinació és de 36 ° a 45 °.

Quins dispositius de seguretat: tenen les plataformes pujaescales?

Les nostres plataformes pujaescales estan dotades de dispositius de seguretat activa i passiva, la plataforma Supra Corba és avui dia en una de les plataformes pujaescales més segura i còmodes.
Alguns dels dispositius de seguretat de les nostres plataformes pujaescales són dispositiu anti impacte, dispositiu anti atrapament en el cos de la màquina i dispositiu anti impacte en la plataforma.

 

Es pot instal·lar una Plataforma pujaescales en l’exterior?

Per descomptat. La Plataforma pujaescales Supra Línia i Plataforma pujaescales Supra Corba són perfectament aptes per a exterior.
Les Plataformes pujaescales Supra tenen una àmplia utilització d’alumini anoditzat per proporcionar-li un producte durador, resistent a l’oxidació i perfecte per a qualsevol instal·lació a l’aire lliure.
A més disposen d’una coberta protectora impermeable quan la plataforma no està en ús.

preguntas frecuentes plataforma salvaescalera exterior

 

¿És necessari algun tipus d’obra de preparació de l’escala per instal·lar la plataforma pujaescales?

En la majoria dels casos s’instal·len directament sobre les escales o assegurant-ho a una paret. Amb això evitem fer obra.
Això suposa també un estalvi de mà d’obra i temps d’instal·lació..
En qualsevol cas, durant la visita l’assessorarem i analitzarem la millor opció.

 

Finalment, esperem haver resolt dubtes sobre cadires i plataformespujaescales. I no dubtin a contactar-nos.

×