Preus de cadires salva escales


Preus cadires salva escales

Coneix els factors que influeixen en el preu d’una cadires salva escales?

Quant costa una cadira salva escales?

Si arriba la necessitat d’instal·lar un salva escales, són molts els que s’interessen pels preus de les cadires salva escales, a més de preguntar per les circumstàncies que poden influir en el seu cost.

Quan una persona amb mobilitat reduïda recorre a Farré Accessibilitat per a sol·licitar-nos una cadira salva escales, el primer que fem és comentar-li que és una gran elecció ja que podrà pujar i baixar amb seguretat les escales de la seva casa i, d’aquesta manera, gaudir de la seva independència.

Seguidament la gran pregunta que ens fan és quant costa una cadira salva escales.

El preu d’una cadira salva escales depèn de molts factors, com pot ser si el tipus de tram és recte o corb, de la longitud dels carrils i per descomptat del model de cadira.

Tot depèn de les seves necessitats. Cada cadira és diferent, així com cada casa i les escales són diferents. I tampoc hi ha dues persones iguals. Per això, fabriquem nostres salva escales a la seva mesura i a la mida de la seva casa.

 

precios sillas salvaescaleras tipos escaleras

 

Determinar el preu d’una cadira salva escales

A Farré Accessibilitat estem especialitzats en la instal·lació de cadires salva escales des de fa més de 15 anys.

Perquè pugui considerar la compra d’un salva escales l’ajudem a respondre tots els dubtes que tingui i definir els factors que puguin afectar la seva decisió i el preu de la cadira salva escales feta a mida.

Els preus d’un salva escales poden dependre de molts factors, però per a poder prendre una bona decisió és fonamental tenir en compte tres aspectes: el recorregut del salva escales, la ubicació de l’escala i la configuració final de la mateixa segons els seus gustos i les seves necessitats.

 

El recorregut de la cadira salva escales

El recorregut és el trajecte que necessita realitzar la cadira salva escales al llarg de l’escala, sigui de tram recte o de tram corb.

Per a un tram d’escales recte, li recomanem el salva escales HomeGlide, ja que per cost – prestacions és la millor opció.
Per contra, per a un trams d’escales amb corbes, la cadira salva escales Flow II és la millor solució.
No obstant això, una forma senzilla de diferenciar tots dos models seria que les de tram recte no tenen replanells, ni girs. En canvi les corbes poden tenir replanells, girs, ser més o menys empinades, més o menys estretes o, fins i tot, de caragol.

Una de les cadires puja escales més versàtil és Flow II. Encara que se sol instal·lar en escales de tram corb, són molts els clients amb els quals, valorant-se, decidim instal·lar-les en trams rectes, però perquè facin el gir al principi i/o al final del recorregut de tal forma que quedi aparcada fora de l’escala. Pot ser instal·lada en pràcticament qualsevol escala dins de la seva casa. A més, és la cadira més completa perquè compta amb un sistema opcional de gir automàtic al llarg del recorregut (tecnologia patentada ASL), que li permet poder ser instal·lada en molt poc espai, desembarcar i embarcar amb molta més comoditat i, al mateix temps, adaptar-se encara més a l’usuari o usuaris.

 

precios sillas salvaescaleras flow 2

 

Ubicació de la cadira salva escales

Pel que respecta a la ubicació, poden ser instal·lades en un espai interior o exterior. Com és lògic, aquesta última ha d’estar dissenyada especialment per a protegir-la davant les inclemències del temps que poden danyar-la, com és el cas de la cadira salva escales HomeGlide versió exterior, la qual està preparada per a estar en la intempèrie.

 

precios sillas salvaescaleras homeglide exterior

 

La personalització d’una cadira salva escales

La comoditat i el disseny són molt importants per a la persona que adquirirà una cadira salva escales. Per aquesta raó, la seva aportació és necessària a l’hora de definir la configuració, no sols funcional (gir automàtic, gir manual, sense gir…), sinó també estètic (color de la cadira, del raïl, tipus de tapisseria, color, braç, tipus de joystick…) perquè se senti conforme amb el seu ús i gaudi durant anys.

Poder disposar d’una gamma de colors per a triar i poder combinar-los amb la decoració interior, és una cosa recomanable perquè la cadira salva escales estigui en harmonia amb els mobles o altres elements decoratius.

Tal com ens comenten molts clients, la cadira salva escales s’ha convertit en una part més de la seva llar, tenint un gran valor per a ells, per la qual cosa els agrada veure-la i sentir-la totalment integrada en el seu espai.

A Farré Accessibilitat ens resulta molt important que comprengui que qualsevol que sigui el tipus de salva escales, aquest ha d’estar instal·lat tenint en compte l’entorn i la persona que l’utilitzarà, per a aconseguir una unió perfecta de disseny i funcionalitat.

 

precios sillas salvaescaleras homeglide extra

 

Diferents preus de cadires salva escales

Com ja hem comentat, el preu d’un salva escales pot dependre de molts factors i segons les seves característiques.

Les escales són rectes o corbes?
Quina és l’amplària de l’escala?
Fins a on arribarà el recorregut del salva escales?
Hi ha descensos en la part superior i inferior de les escales?
Hi ha replans o descansos intermedis?
Li agradaria que la cadira elevadora fos personalitzada?
Quin tipus de tapisseria i color prefereix?
Quina cadira salva escales és la millor per a la teva casa?
Quin model és el millor per a les teves necessitats específiques?
Què salva escales és el millor per a deixar de tenir l’obstacle de les escales en la teva vida i recuperar el plaer de la teva independència?

 

Riell recte o corb?

Les cadires elevadores rectes són més fàcils d’instal·lar i continuen sent l’opció més econòmica. També tendeixen a ser el tipus de cadira elevadora més ràpida d’instal·lar.

Les de riell corb, en haver de doblegar-se el tub de forma personalitzada, tant la cadira (ha d’estar preparada perquè, per exemple, l’usuari no noti cap canvi de desnivell) com el procés de producció del riell, són més cars que els de les cadires elevadores rectes, però sovint aquesta opció és necessària. Qualsevol escala que es doblega o té un replà requerirà un elevador d’escales amb un riell corb. I pel fet que cada escala és única, les cadires elevadores corbes requereixen un mesurament més precís, generalment per part d’un professional amb un bon coneixement dels tipus de riells.

 

precios sillas salvaescaleras rail

 

El seient

Més enllà d’aquestes característiques de seguretat, els seients ofereixen opcions i característiques que vostè ha de conèixer i buscar si està interessat. Això comença amb el disseny del seient. Sovint podrà triar el color del seient, el tipus de tapisseria i altres aspectes estètics del seient per a assegurar-se que el salva escales s’adapti a la decoració de la seva casa.

Alguns models de cadires elevadores ofereixen l’opció de gir automàtic, que no deixa de ser un seient que gira al principi i al final del recorregut, permetent també, en alguns models, girar-se durant el recorregut. Aquest gir té diferents avantatges, des de permetre a l’usuari anar molt més còmode durant el trajecte de pujada i/o baixada i poder-se aixecar de la cadira amb els peus sobre una superfície plana en lloc de les escales que acaba de pujar.

Totes les cadires salva escales es pleguen quan no estan en ús, igual que els seus reposapeus i reposabraços. Aquesta és una característica crucial, així que asseguri’s de preguntar: redueix la quantitat d’espai que ocupa la cadira elevadora i redueix el seu potencial com a perill d’ensopegada.

El seient giratori elèctric i d’altura ajustable li permet girar fàcilment en la part superior o inferior movent el joystick, permetent que pugui baixar-se de la cadira de manera segura, ja que la cadira gira automàticament allunyant-se de l’escala. Hi ha quatre altures de seient diferents per a triar.

En alguns models de cadires elevadores es poden triar si es volen els reposabraços corbs i rectes. Reposapeus plegables i reposapeus connectat, que fa que plegar la cadira no comporti cap esforç, ja que el reposapeus està unit al seient.

 

precios sillas salvaescaleras asiento

 

Elements de seguretat

Les cadires elevadores han de tenir algun tipus de subjecció per al passatger, així que els cinturons de seguretat són un requeriment. A més, alguns salva escales compten amb cinturons de seguretat fàcils d’usar per a les persones amb artritis o altres problemes.

Tots dels models de cadires elevadores també compten amb alguna mena de sensor per a la de detecció d’obstacles. Quan detecten objectes en les escales automàticament es deté la cadira.

Per raons de seguretat, els models de cadires elevadores requereixen una pressió constant sobre els controls, alguna cosa que normalment es maneja amb un joystick que l’usuari pot sostenir amb fermesa sense importar el forta que siguin i malgrat impediments com l’artritis.

Una altra característica estàndard, però no universal, entre les cadires salva escales és un mecanisme de crida que portarà a la cadira al nivell que es necessita. Algunes cadires elevadores tenen el mecanisme de crida instal·lat en la paret prop del final del recorregut, i algunes funcionen a través de mecanismes de control remot.

A Farré Accessibilitat som experts a adaptar la seva llar perquè pugui recuperar la seva independència i li vam mostrar tots els tipus de salva escales disponibles i així poder arribar al preu final del salva escales ideal per a vostè o per al teu ser estimat.

 

precios sillas salvaescaleras cinturon seguridad

 

Quant costa el funcionament d’una cadira salva escales?

Hi ha aparells elèctrics que consumeixen molt més que uns altres. A més, no tots estan constantment endollats o són d’ús diari. Aquest és el cas dels salva escales que no estaran en ús constant tot el dia.

Una cadira salva escales consumeix menys en la seva factura de llum que el que gasta una cafetera.

Les cadires salva escales de Farré Accessibilitat consumeixen menys de 0.024 kW, la qual cosa significa un consum de 24 watts per hora. Comparant-ho amb els electrodomèstics i aparells dels quals hem comparat, podem afirmar que el seu consum està molt per sota.

 

cuanta electricidad consume un salvaescaleras

 

Quin és el preu d’instal·lar una cadira salva escales?

La instal·lació dependrà de l’estat en què es trobi la seva escala, el tipus de cadira que es vagi a instal·lar i si és necessari o no fer algun tipus d’obra.

A Farré Accessibilitat garantim una instal·lació ràpida i neta de la seva cadira salva escales a la teva casa.

 

precios sillas salvaescaleras instalacion

 

Obtingui el seu pressupost gratuït

En aquest article, no podem oferir-li un preu de quant suposaria el cost d’instal·lació d’una cadira salva escales, ja que el preu pot variar substancialment depenent de tot el comentat en anterioritat. Per contra, sí que li facilitem totes les eines possibles perquè, amb màxima comoditat, pugui disposar del preu de la seva cadira salva escales.

L’ideal seria concretar una cita per a poder avaluar la seva escala i necessitats de la cadira salva escales per a poder donar-li un pressupost exacte. Per contra, si no pot o li resulta difícil concretar una visita, amb una imatge / plans de l’escala i amb una mica d’informació de les seves necessitats, mitjançant l’e-mail farre@farre.es o mitjançant el mòbil 609314500 li intentarem donar un preu el més exacte possible.

.

×