Se sent segur pujant les escales?


Se sent realment segur pujant les escales de la seva llar?

 

se siente seguro subiendo las escaleras

 

Si la seva casa té més d’un pis, pujar i baixar les escales és alguna cosa que vostè fa tots els dies, i possiblement sense pensar-ho molt. Però, per què no detenir-se un moment i considerar com usar les escales, i el que podria dir sobre vostè i les seves necessitats?

Si puja i baixa les escales regularment, sense pensar-ho dues vegades, llavors és una gran situació en la qual estar. Vas oblidar alguna cosa a dalt? No hi ha problema….pots tornar a pujar i agafar-ho, no et portarà ni un minut!

Però si està envellint i comença a lluitar amb la mobilitat reduïda o altres problemes mèdics, aquesta situació podria ser més un record que una realitat quotidiana.

 

Pregunti’s

Camina fins a les escales i comença a pujar-les sense descans?
O arriba al peu de les escales i es deté, les mira amb deteniment, respira profundament un parell de vegades, agarra el passamans amb fermesa i comença de nou?

Posa un peu en el graó i després l’altre peu en el graó de dalt i així successivament fins a les escales?
O posa un peu en el graó i després portes l’altre al mateix graó i repeteixes el procés, pujant un graó alhora?

Pot pujar les escales amb les dues mans lliures, tal vegada portant alguna cosa als braços?
O necessita aixecar-se usant el passamans, o fins i tot inclinar-se cap endavant i posar una mà en els graons davant de vostè només per a estabilitzar-se?

Pot pujar les escales de dalt a a baix d’una sola vegada?
O necessita detenir-se a mig camí per a recuperar l’alè o recuperar forces abans de seguir endavant? Tal vegada necessiti detenir-se més d’una vegada abans d’arribar a dalt.

Encara que pujar les escales et deixi sense alè, pot fer-ho sense cap altra molèstia o dolor?
O assegui dolor en els genolls, malucs o altres articulacions, li dol l’esquena o li costa respirar?

Quan arriba al final de les escales, segueix tranquil·lament?
O necessita detenir-se per uns moments per a concentrar-se, o tal vegada asseure’s ràpidament per a recuperar-se abans de seguir endavant.

Si vostè és la persona que puja i baixa les escales sense pensar-ho dues vegades, llavors vostè és l’afortunat. Però si t’identifiques més amb la persona que s’esforça i es preocupa per usar les escales, llavors la seva escala podria estar dient-li alguna cosa.

Pot ser que sigui hora d’una mica d’ajuda en les escales amb una cadira puja escales.

Fins i tot si només ho usa ocasionalment, tenir una cadira puja escales instal·lada significa que no haurà de preocupar-se de pujar i baixar les escales de nou. Podrà lliscar-se cap amunt i cap avall amb seguretat i comoditat amb només tocar un interruptor, sense dolor i tantes vegades al dia com desitgi.

Per què seguir endavant quan la solució als seus problemes d’escales es pot instal·lar a la seva casa en pocs dies, i sense complicacions?

En Farré Accessibilitat li respondrem qualsevol pregunta que pugui tenir sobre les nostres cadires elevadores.

Amb la nostra gamma de cadires puja escales podrà tornar a pujar les escales sense cap dificultat, recuperant la seva independència. Les cadires puja escales són segures i fàcils d’usar, tant per a escales rectes o corbes.

 

×