Seguretat de les cadires puja escales


Seguretat de les cadires puja escales

Són les cadires puja escales segures?

Quan un membre de la nostra família, amb dificultats de mobilitat, necessita poder pujar les escales en la seva llar, la millor solució és una cadira elevadora o cadira puja escales.

Què és una cadira salva escala o puja escala?

Una cadira puja escala és una cadira que es desplaça per un raïl situat en les escales i que facilita a la persona amb dificultat de mobilitat. Només ha d’asseure’s en ella i així poder pujar i baixar les escales.
Es tracta d’una instal·lació d’ús domèstic pensada per a proporcionar una elevació vertical pràctica, còmoda i segura, a totes les persones amb mobilitat reduïda.

Es coneixen com a cadires puja escales, cadires elevadores o les cadires elèctriques per a pujar escales i són la solució ideal per a persones majors o persones amb mobilitat reduïda que puguin precisar d’algun elevador per a eliminar les barreres arquitectòniques. El gran avantatge de les cadires puja escales és que aquest tipus de puja escales es poden instal·lar tant en escales estretes com empinades. Una vegada plegada, la cadira elevadora ocupa molt poc espai i, a més, el cost de la seva compra és relativament baix en comparació amb altres dispositius d’aquest tipus destinats al transport de persones.

Les cadires puja escales poden ser instal·lades no solament en cases particulars, sinó també en llocs públics, com a escoles, clíniques i punts de servei. També aquí poden complir amb èxit la tasca de reduir les barreres arquitectòniques.

Són segures les cadires puja escales?

Ara que ja sabem que són les cadires puja escales, parlarem sobre la seva seguretat.
Posarem com a exemple de seguretat nostre puja escales Flow X, una cadira elevadora per a escales rectes i corbes d’interior.

El puja escales Flow X s’ha dissenyat i provat conforme als estàndards més exigents per a oferir una total seguretat quan es mogui per la seva casa.

Els reposabraços tenen una forma ergonòmica cònica dissenyada per a oferir-li un suport addicional a l’hora d’aixecar-se i asseure’s.

Gràcies a la posició exclusiva d’accés amb reposabraços oberts, asseure’s en la cadira elevadora mai ha estat tan fàcil i segur.

Seguridad de las sillas elevadoras

El dispositiu de detecció intel·ligent en el reposabraços evita el moviment quan els reposabraços no estan en la posició correcta, amb el que ofereix una total tranquil·litat.

El reposabraços porta integrat el joystick, que quan no s’utilitza pot plegar-se fàcilment.

El cinturó de seguretat i els envolupants reposabraços accionats amb una mà del Flow X li manté segur al llarg de tot el recorregut. A més les llums indicadores codificades per colors li posen al comandament per a controlar que el seu elevador funcioni correctament.

El Flow X ofereix una funció de dispositiu de crida integrat opcional (programable fins a tres números) per a garantir que roman connectat amb amics i família quan està utilitzant el puja escales.

Una dels seus principals avantatges és la tecnologia ASL. Permet que Flow X giri i estigui perfectament anivellat mentre està en moviment. Gràcies a la rotació durant el trajecte, sempre està en la posició més segura i còmoda.

Seguridad de las sillas salvaescaleras

Disposa d’un reposapeus ajustable i un plegat automàtic únic i complet només pitjant un botó. D’aquesta manera evita ensopegades innecessàries.

La cadira està proveïda d’un comandament a distància és molt intuïtiu i porta un indicador d’estat. Significa que cridar i aparcar mai ha estat tan fàcil, còmode i segur.

Si es va la llum no hi ha problemes de seguretat, gràcies al seu funcionament amb bateries, la cadira puja escales continuarà funcionant fins a finalitzar el seu trajecte.

Unes altres de les seves característiques de seguretat és la regulació inclinació fins a 70°, micro sensors anti atrapament en la cadira, fre de de excés de velocitat, sistema de baixada d’emergència en cas d’avaria i indicador lluminós i acústic d’alarma.

Amb totes aquestes característiques qui no se sentiria segur en la cadira elevadora Flow X?

Seguridad de las sillas sube escaleras

×