Ascensor Unifamiliar DHM en Vilafranca


Aquesta instal·lació es va realitzar en un edifici d’obra nova a Vilafranca del Penedès. Es va instal·lar un Ascensor de velocitat reduïda model DHM. Va ser una solució tecnològica pràctica i econòmica per a la supressió de barreres arquitectòniques de gran recorregut.

L’Ascensor Unifamiliar DHM és totalment personalitzable. Es va realitzar amb panells crema, perfilería vertical ampla, sostre amb leds, miralls en tots dos costats i botonera horitzontal.

Els protectors de l’ascensor es van deixar fins al final per a evitar que qualsevol treballador pogués espatllar o ratllar l’ascensor.

Un avantatge d’aquest ascensor és que és adaptable a un mínim espai, amb dimensions sota demanda, podem instal·lar el seu elevador en menys de 1 m² de buit útil. A més de ser un sistema d’elevació hidràulic, és de baix manteniment i pot ser per a un ús públic o privat.

Amb la instal·lació d’aquest ascensor unifamiliar de dimensions reduïdes es va solucionar el problema d’accessibilitat a l’els pisos de l’edifici.

Com pot veure podem ajustar el tipus d’ascensor segons les seves necessitats. Pot triar entre la nostra àmplia oferta de diferents tipus d’ascensors i amb la nostra ajuda segur que ajustarem la millor opció per a vostè.

Localización
Vilafranca del Penedés

Tipo
Ascensor Unifamiliar DHM

Ascensor Unifamiliar DHM en Vilafranca

Ascensor Unifamiliar DHM en Vilafranca

Ascensor Unifamiliar DHM en Vilafrancar

 
×