Ascensor Unifamiliar Gulliver d’exterior


A Vilafranca del Penedès, es va instal·lar un Ascensor Unifamiliar Gulliver
En aquest cas, al no tenir suficient espai a l’interior, i per contra, tenir molt d’espai l’exterior, es va decidir la seva instal·lació en l’exterior.

L’ ascensor Gulliver té una estructura de metall pròpia. L’estructura, panells i portes es van dissenyar per a estar d’acord amb el seu entorn. Es va triar una estructura autoportant de vidre, ja que així l’usuari futur, que tenia una mica de claustrofòbia, se sentia més confortable quan estava dins de l’ascensor.

Un avantatge de l’Ascensor Unifamiliar Gulliver és que és hidràulic està dissenyat per a assegurar la fiabilitat, accessibilitat i baix cost de manteniment.

Ascensor Unifamiliar Gulliver és totalment personalitzable. La seva cabina es va realitzar amb paret de protecció amb sostre, la porta d’acer inoxidable i amb panells de cristall transparent, per a poder gaudir de les vistes a l’exterior.
Amb la instal·lació d’aquest ascensor unifamiliar exterior es va solucionar el problema d’accessibilitat a l’els pisos de l’edifici.

Com pot veure podem ajustar el tipus d’ascensor segons les seves necessitats. Pot triar entre la nostra àmplia oferta de diferents tipus d’ascensors i amb la nostra ajuda segur que ajustarem la millor opció per a vostè.

Localització
Vilafranca del Penedés

Tipus
Ascensor Unifamiliar Gulliver

Ascensor Unifamiliar Gulliver exterior

Ascensor Unifamiliar Gulliver exterior

Ascensor Unifamiliar Gulliver exterior

Ascensor Unifamiliar Gulliver exterior

×