Realitzacions Plataformes pujaescales


Instal·lacions realitzades per Farré per a millorar l’accessibilitat mitjançant plataformes pujaescales.

Les plataforma pujaescales, com succeeix amb les cadires pujaescales, és un dispositiu d’elevació que s’utilitza per a transportar persones a través de les escales. Una característica distintiva significativa de les plataformes respecte de les cadires és la possibilitat de transportar a una persona en cadira de rodes.

Aquestes plataformes puja escales es poden utilitzar tant en una casa particular, com en un bloc de pisos, així com en llocs públics per a proporcionar a les persones un transport senzill i segur a l’edifici. Aquests dispositius són adequats per a la seva instal·lació en l’exterior de l’edifici: les plataformes d’escales són resistents a les condicions climàtiques canviants, tant a l’estiu com a l’hivern. Els pujaescales, segons el model, estan disponibles per a escales rectes i escales corbes, el disseny de les quals es produeix individualment per a cada escala.

Els pujaescales es caracteritzen per un funcionament intuïtiu i senzills. Estan dissenyats de tal manera que el seu funcionament no sigui difícil per a les persones en cadira de rodes.

Tots els equips inclouen comandaments a distància de fàcil maneig i un panell en la plataforma, gràcies al qual podem controlar el dispositiu.

La plataforma pujaescales es mou suaument al llarg del riell muntat mitjançant pals o en la paret. Abans d’iniciar el recorregut es tanquen les baranes, gràcies a la qual cosa protegeixen a la persona que puja en la plataforma. Les característiques de seguretat addicionals són els botons de parada d’emergència i els sensors de pressió en la plataforma. Si la plataforma serà utilitzada per un usuari que no estigui en cadira de rodes, es pot demanar addicionalment un seient plegable.

Val la pena destacar que els pujaescales tenen una estructura plegable; per tant, quan no estan en ús, es poden plegar fàcilment per a proporcionar espai en les escales.

×