Assessorament


Des de la primera necessitat d’accessibilitat, iniciem tot el procés de visita i presa de mides de l’espai per trobar una solució d’accessibilitat.

Escoltem les seves necessitats i li mostrem els nostres productes per determinar els diferents dispositius d’elevació existents en mercat. A través d’aquesta conversa també es determina que tipus d’elevació requereix l’usuari, cadires pujaescales, plataforma pujaescales, plataforma elevadora o ascensor unifamiliar.

Amb la nostra experiència en el sector de l’elevació i aplicant criteris d’optimització, seguretat i preu li orientem en temes tècnics, funcionals i legals.

Amb la nostra dedicació exclusiva als dispositius elevadors per a persones de mobilitat reduïda li garantim una visió tècnica, assessorament i valoració comercial òptima.

Els realitzarem una visita tècnica sense compromís, a partir de la qual desenvoluparem projectes i plànols d’implantació 3D perquè cada solució sigui particular i personalitzada.

Realitzem pressupostos sobre els dispositius que tècnicament són més idonis, sense compromís. Li orientem en normatives i subvencions, així com facilitem la documentació requerida per optar a aquest tipus de subvencions existents. Relizamos una coordinació de resta de gremis professionals.

asesoramiento

{module Menú serveis}

  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

  <h3″>Li oferim solucions d’accessibilitat
  Truqui’ns i sol·liciti un pressupost gratuït i sense compromís
  L’assessorarem segons les seves necessitats
  Realitzarem la seva instal·lació ràpida i neta
  Disposem d’assistència tècnica per a qualsevol tipus d’incidència
  Comercialitzem tots els productes amb homologacions i certificats CE
  Tots els nostres productes i instal·lacions tenen garantia
  ×