Farré Accesibilitat


Som una empresa familiar, dedicada al disseny, instal·lació, manteniment i reparacions de pujaescales, plataformes pujaescales, plataformes elevadores i ascensors, intentant solucionar l’accés a tot tipus d’edificis i habitatges.

Gràcies a ser una empresa petita, podem donar un tracte personal i directa al client sense intermediaris ni comissions que encareixi el producte. Els productes vénen directament de fàbrica i per tant podem oferir un millor preu juntament amb un millor servei.

oficina

  Més informació

  Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.

  Video Farré Accessibilitat, solucions professionals en mobilitat

  Recentment m’han instal·lat una cadira pujaescales Flow per accedir a la primera planta de casa meva. Estic molt content amb la decisió i la meva vida ara és molt més còmoda.

  Laura Salamanca

  Per què escollir-nos?

  Empresa Familiar

  Farré Accessibilitat és una empresa familiar amb més de 15 anys en el sector, amb molts clients i molta confiança dipositada en nosaltres per part dels nostres clients!

  Tracte Personalitzat

  En ser una empresa familiar i petita, podem oferir als nostres clients un tracte personal, seriós i de confiança, amb una condicions optimes i personalitzades per a cadascun, ja que entenem que cada client és únic!

  Sense Intermediaris

  Tots els nostres productes vénen directament de fabrica, sense intermediaris, podent oferir el millor preu al nostre client final!

  Qualitat al millor preu

  En ser una empresa petita i comprar directament a fàbrica, podem oferir als nostres clients el millor preu garantit.
   

  ×