Realitzacions


Obres realitzades per Farré per a millorar l’accessibilitat mitjançant cadires pujaescales, plataformes pujaescales, plataformes elevadores i ascensors unifamiliars.

Els edificis no accessibles (ja sigui perquè no disposen d’ascensors ni rampes accessibles) o perquè tenen escales estretes o difícils de pujar, poden perjudicar de manera directa a qualsevol persona que tingui alguna dificulteu / minusvalidesa per a poder pujar i baixar les escales de manera correcta. En aquest apartat, volem fer un resum de diferents instal·lacions realitzades, i poder donar una idea o orientació de com podria quedar la instal·lació d’un puja escales o elevador en el vostre habitatge.

Per a ser més específics, en aquest apartat us mostrarem instal·lacions de cadires puja escales, plataformes puja escales, plataformes elevadores i ascensors unifamiliars.

Qualsevol d’aquests dispositius li permetran l’eliminació de barreres arquitectòniques difícils de superar de manera eficient, com poden ser les escales estretes empinades. L’ús d’aquests elements de mobilitat millora i augmenten la qualitat de vida dels usuaris.

Gràcies a la contínua expansió de la nostra oferta i la introducció de nous productes, estem segurs que podrà trobar la solució ideal que millor s’adapti a les seves necessitats.

Oferim assessorament especialitzat i suport integral per a triar les solucions òptimes; contacti’ns i l’ajudarem a triar el producte que millor s’adapti a les seves necessitats.

×