Serveis


A Farré Accessibilitat li oferim els serveis d’assessorament, instal·lació, reparació i manteniment de Cadires Pujaescales, Plataformes Pujaescales, Plataformes Elevadores i Ascensors Unifamiliars.

A més de la venda, instal·lació, reparació i manteniment de cadires per a pujar les escales, plataformes puja escales, plataformes elevadores i ascensors unifamiliars, li oferim tot l’assessorament necessari perquè pugui prendre la millor decisió possible en triar l’aparell elevador que més li convingui per a la mena d’instal·lació i necessitats requerides.

asesoramiento

Assesorament

Els nostres tècnics – comercials respondran de la forma més ràpida i eficaç a les seves sol·licituds en la major brevetat possible, realitzant una visita sense compromís per a assessorar-lo i detectar quines són les seves necessitats i com aquestes es poden esmenar de la forma més adequada possible.

+ informació

 

instalacion

Instal·lació en 24 hores

Pel fet que la nostra empresa compta a empleats qualificats, instal·lem tot tipus de dispositius per a eliminar barreres arquitectòniques. A més, depenent de la mena d’instal·lació, disposem de models en estoc els quals ens permet donar resposta immediata a les seves necessitats.

+ informació

 

reparacion

Reparació

En qualsevol dels productes oferts, disposem de tècnics i equips especialitzats que es desplacen en furgonetes 100% equipades per a poder solucionar qualsevol tipus problema.
Reparem Cadires puja escales, Plataformes puja escales, Plataformes Elevadores i Ascensors.

+ informació

 

mantenimiento

Manteniment

Per a poder allargar la vida útil dels elevadors, no tothom és conscient de l’important que és la realització d’un bon manteniment preventiu per a evitar possibles problemes. Seguint les recomanacions del fabricador, realitzem el manteniment més adequat a la seva instal·lació.

+ informació

 

normativa

Normativa

Tots els nostres elevadors estan certificats segons les diferents normatives espanyoles – europees requerides.
A més, en aquesta pàgina podrà trobar un resum de diferents normatives relatives a Accessibilitat – Ascensors – Propietat Horitzontal.

+ informació

 

financiacion

Finançament i subvencions

Dins de les opcions de pagament, oferim el pagament fraccionat de forma personalitzada, depenent de les necessitats del client. Aquesta és una manera de fer més accessible el considerablement esforç econòmic que suposa la instal·lació d’aquests elevadors per als futurs propietaris.

+ informació

 

<h3″>Li oferim solucions d’accessibilitat
Truqui’ns i sol·liciti un pressupost gratuït i sense compromís
L’assessorarem segons les seves necessitats
Realitzarem la seva instal·lació ràpida i neta
Disposem d’assistència tècnica per a qualsevol tipus d’incidència
Comercialitzem tots els productes amb homologacions i certificats CE
Tots els nostres productes i instal·lacions tenen garantia
×