Realitzacions Cadires pujaescales


Instal·lacions realitzades per Farré per a millorar l’accessibilitat mitjançant cadires pujaescales.

Les cadires puja escales, cadires elevadores o les cadires elèctriques per a pujar escales són la solució ideal per a persones majors o persones amb mobilitat reduïda que puguin precisar d’algun elevador per a eliminar les barreres arquitectòniques. El gran avantatge de les cadires puja escales és que aquest tipus de puja escales es poden instal·lar tant en escales estretes com empinades. Una vegada plegada, la cadira elevadora ocupa molt poc espai i, a més, el cost de la seva compra és relativament baix en comparació amb altres dispositius d’aquest tipus destinats al transport de persones.

La nostra oferta inclou diferents models de cadires per a les escales que poden ser muntades tant en escales rectes o corbes, dins com fora de l’habitatge (en l’exterior).

La cadira puja escales autopropulsat continua sent un producte relativament nou i desconegut al nostre país, motiu pel qual un petit nombre de persones sap què és exactament una cadira puja escales i com pot ajudar-lo en la seva problemàtica amb les escales.

Per a donar una idea aproximada de com es veu, podem assemblar el seient a una cadira normal, units a un carro motor que fa la funció de pujar i baixar a través d’un riell ancorat al terra.

El puja escales es pot controlar amb un control remot o amb un interruptor situat en el dispositiu, generalment en el reposabraços (dret o esquerre). Per a augmentar la seguretat dels passatgers durant la conducció, el puja escales està equipat amb cinturons de seguretat (segons el model, aquests poden ser els denominats cinturons multipunt) i un conjunt complet de sensors que detenen el puja escales quan es troba un obstacle.

El puja escales disposa d’un seient, reposabraços i reposapeus abatibles; gràcies a això, quan no està en ús, ocupa molt poc espai en les escales, la qual cosa permet el seu ús normal. Quan està plegada, l’escala té aproximadament 34 cm de gruix; fins i tot en escales estretes, d’aproximadament 80 cm d’ample, hi ha suficient espai per a caminar.

Les cadires puja escales poden ser instal·lades no solament en cases particulars, sinó també en llocs públics, com a escoles, clíniques i punts de servei. També aquí poden complir amb èxit la tasca de reduir la barrera arquitectònica.

Dels diferents models que tenim, volguéssim destacar tant el model HomeGlide com el model Flow. Aquestes cadires són molt fàcils d’usar, al mateix temps que brinden a l’usuari una gran comoditat i seguretat mentre es mou. El seient i el sistema de control són molt ergonòmics i satisfan fàcilment les expectatives de les persones amb diverses malalties.

Una altra qüestió que ens pregunten molt és el cost que suposa (preu) que suposa la instal·lació d’una cadira elevadora. En primer lloc, la forma de les escales i la seva longitud són clau. Si la seva escala és recta, preu de la seva cadira puja escales serà més baix que el d’una escala corba. Quant a la longitud de les escales, com més curtes siguin, millor serà el preu. Per què? En aquest cas, tindrem menys metres de riell, la qual cosa suposa un estalvi per al client. Sobre les escales amb corbes, el cost total del dispositiu també estarà influenciat pel número i tipus de corbes i parades intermèdies totals.

Com es podrà apreciar en les diferents instal·lacions realitzades, la cadira puja escales es podrà instal·lar tant en escales rectes, corbes, en forma d’espiral i amb un angle d’inclinació pronunciat de fins a 70 ° i en espais estrets amb un ample de vol mínim de 610 mm.

El muntatge en si no és invasiu, no es requereix d’un treball preparatori i porta aproximadament un sol dia. El color de la tapisseria i els riells es poden adaptar a les necessitats del client, de manera que el dispositiu encaixa perfectament en l’entorn com un camaleó. Certificats i provats d’acord amb els més alts requisits de seguretat, els puja escales garantiran una total independència per a tots els membres de la llar.

Totes les cadires puja escales ofertes per Farre Accessibilitat estan fabricades de manera sòlida i segura, gràcies als riells i rodes estables, garantint un funcionament de manera fiable durant molts anys.

 

×