Realitzacions de Cadires Pujaescales


Instal·lacions realitzades per Farré Accessibilitat per millorar l’accessibilitat mitjançant cadires pujaescales.

 

Cadira Puja escales en una comunitat

Ver +

 

Cadira Pujaescales Flow X en el Maresme

Ver +

 

Cadira Pujaescales Flow X a Barcelona

Ver +

 

Cadira Puja escales FlowX en una comunidtat

Ver +

 

Cadira Puja escales HomeGlide en una vivienda particular

Ver +

 

Pujaescales HomeGlide exterior

Ver +

 

Pujaescales HomeGlide exterior a L’Urgell

Ver +

 

silla salvaescaleras en comunidad de vecinos

Pujaescales HomeGlide en una vivienda

Ver +

 

Silla Salvaescaleras HomeGlide abatible

Pujaescales HomeGlide abatible

Ver +

 

Silla Salvaescaleras HomeGlide Extra en Sant Cugat

Pujaescales HomeGlide Extra a Sant Cugat

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 en escalera estrecha

Pujaescales Flow2 en una escala estreta

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 y Homeglide

Pujaescales Flow2 i Pujaescales Homeglide

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 en Cambrils

Pujaescales Flow2 a Cambrils

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow 2 de largo recorrido

Pujaescales Flow 2 en un recorregut llarg

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 Cambril

Pujaescales Flow2 a Cambrils

Ver +

 

Silla Salvaescaleras HomeGlide exterior

Pujaescales HomeGlide exterior

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 escalera caracol

Pujaescales Flow2 escala de cargol

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 en aparcamiento

Pujaescales Flow2 amc corba d’aparcament

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 en casa rústica

Pujaescales Flow2 en una casa rústica

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 escalera madera caracol

Pujaescales Flow2 en escala de fusta de cargol

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 escalera madera

Pujaescales Flow2 en escala de fusta

Ver +

 

Silla Salvaescaleras Flow2 en aparcamiento

Pujaescales Flow2 amb corba d’aparcament

Ver +

 

Les cadires elevadores, cadires pujaescales o cadires elèctriques per pujar escales, representen una solució ideal per a persones grans o amb mobilitat reduïda que busquen eliminar les barreres arquitectòniques a la seva vida diària. Aquests dispositius de mobilitat ofereixen avantatges notables, ja que s’adapten tant a escales estretes com costeruts. A més, destaquen per la seva eficiència i un cost assequible en comparació amb altres sistemes de transport personal. En aquesta guia, explorarem a fons les cadires que puja escales i altres elements que milloren l’accessibilitat en diferents entorns.

Varietat de Cadires Pujaescales depenent de les teves Necessitats

A la nostra àmplia oferta, trobaràs diversos models de cadires dissenyats per adaptar-se a escales rectes i corbes, tant a l’interior com a l’exterior del teu habitatge. La cadira puja escalers autopropulsada és un producte relativament nou al mercat, cosa que genera preguntes i dubtes en moltes persones sobre el seu funcionament i beneficis. Per aclarir, imagina un seient similar a una cadira convencional, unit a un carro motoritzat que es desplaça al llarg d’un riel instal·lat a terra.

El control d’aquestes cadires és senzill i es pot realitzar mitjançant un control remot o un interruptor al recolzabraços, assegurant la seguretat dels usuaris gràcies a cinturons de seguretat i sensors que detenen el dispositiu davant de qualsevol obstacle en el camí.

Disseny Compacte per a Espais Limitats

La versatilitat de les cadires puja escales és evident, ja que, un cop plegades, ocupen un espai mínim a l’escala, permetent-ne un ús normal. Amb un gruix d’aproximadament 34 cm quan estan plegades, fins i tot en escales estretes d’uns 80 cm d’amplada, hi ha prou espai per caminar sense dificultat. No només són adequades per a llars particulars, sinó que també s’instal·len a llocs públics com escoles, clíniques i centres de servei per garantir l’accessibilitat universal.

Models de Cadires Pujaescales: HomeGlide i Flow

Entre els models disponibles, destaquem el HomeGlide i el Flow, que es destaquen per la seva facilitat d’ús i brinden als usuaris comoditat i seguretat durant el seu ús. Els seients i els sistemes de control són ergonòmics i satisfan les necessitats de persones amb diverses condicions de mobilitat.

Aspectes a Considerar: Cost i Personalització

Un dels aspectes més consultats és el cost de la instal·lació d’una cadira elevadora. Aquest preu dependrà de factors com la forma de les escales, la longitud i el nombre de corbes i parades intermèdies. Les escales rectes solen tenir un cost menor en comparació de les corbes. Així mateix, com més curtes siguin les escales, més econòmica serà la instal·lació degut a la reducció en la quantitat de riel necessari.

La instal·lació en escales amb corbes, amb forma d’espiral o amb un angle pronunciat de fins a 70° és possible i ofereix la flexibilitat d’adaptar-se a una àmplia gamma d’espais. A més a més, el procés de muntatge és no invasiu, no requereix preparació extensa i es completa en aproximadament un dia. La personalització del color de la tapisseria i els rails permet que el dispositiu s’integri perfectament al vostre entorn.

Seguretat Garantida

Totes les cadires pujaescales que oferim a Farre Accessibilitat són fabricades amb estàndards sòlids i segurs. Els rails i rodes garanteixen un funcionament fiable durant molts anys i compleixen els més alts requisits de seguretat.

Conclusió: La teva vida sense barreres

En resum, les cadires pujaescales, cadires elevadores, plataformes elevadores i ascensors són solucions efectives per millorar l’accessibilitat a la teva vida quotidiana. Eliminen les barreres arquitectòniques i permeten a les persones amb mobilitat reduïda gaudir d’una independència més gran. Contacta’ns per descobrir com aquests dispositius poden millorar la teva qualitat de vida i proporcionar-te la llibertat que mereixes.

×